Alternativ jul

Ikke glad i alt julemaset som er for tiden, men likevel lyst til å lyse opp litt hjemme nå i vinterhalvåret?

Lys har utrolig mye å si for vår helse og trivsel og det skal ikke alltid så mye til for å sette stemningen uten å måtte ty til stjerner, staker, nisser og engler i hver krok. Og det er jo heller ikke bare i desember det er mørkt her hos oss, januar og februar trenger ikke å være triste om du tar noen enkle grep. 

Vi har akkurat lagt ut flere enkle oppheng og lampeføtter fra Star Trading som du kan henge i vinduet eller plassere på en hylle i en mørk krok. De kommer i flere ulike stiler og materialer, og flere kommer i serie slik at du kan kjøre en gjennomført stil i hjemmet. Tub og Glans som du ser avbildet her er gode eksempler på dette.

Det fine med oppheng og stoffledninger er at de kan tilpasses etter din egen smak, du kan velge flere forskjellige og bygge din egen lampe, og endre utseende med forskjellige dekorative pærer. Du finner både de som kommer med takkopp/baldakin og de som kommer med støpsel og krokoppheng i vår nettbutikk.

En lampefot gir deg også stor fleksibilitet i bruksområde, ikke alle har plass eller råd til store gulvlamper eller bordlamper og velger heller kunst på veggene enn en lampe på hver vegg. Mange velger en liten lampefot som lampe til nattbordet, til kommoden på gangen, i vinduskarmen eller bare på en hylle eller et bord i det mørke hjørnet på stua.  

I anledning lyskilde-kampanjen vi hadde tidligere i år la vi ut en rekke nye, utrolig flotte lyspærer, noen av dem nesten en hel lampe i seg selv. Kanskje den beste nyheten var at vi nå også kan levere globepærer med liten sokkel (E14), noe som har vært vanskelig før. Utvalget har blitt stort og du kan velge mellom store og små klare, opale, røykfargede og amberfargede LED lyskilder som er både funksjonelle, strømbesparende og svært dekorative. Om du er redd for blending som jo kan være et problem med mange nakne pærer, anbefaler vi noen av de med litt farge på glasset eller de flotte toppforspeilede pærene. 

Det er også effektfullt å bruke små lysslynger som fremhever planter, hyller, speil eller deler av interiøret, og du finner både de som går på strøm og de som går på batteri i vår nettbutikk.

Til slutt vil vi også tipse deg om nyheten fra Star Trading med enkle, små LED strips som du kan bruke til å lyssette skap, bilder, deler av møbler eller trappeganger. Dette er perfekt for detalj-lyssetting i hjemmet og er en bra pakke å starte med. Du får de i to varianter, med vanlig varmhvitt LED lys og med RGB LED for deg som er glad i farger, begge med en startpakke og et ekstrasett. Om du er på jakt etter litt større lengder og aluminiumsprofiler med frostet skjerm for et jevnere lys kan vi også levere dette, men da er det bedre å sende oss en epost så spesialiserer vi et tilbud tilpasset ditt behov.

 

Comments