Alternative julefarger

Ikke alle er glade i de tradisjonelle julefargene som gull, sølv, hvit og rød, eller i den mer moderne julebelysningen som går i sort eller grått. Kanskje har du malt veggene eller taket i noe fargerikt i år og oppdager nå snart at julestjerna ikke lenger passer inn? Vil den nye sofaen krasje med fargen på adventsstaken? Det er kanskje på tide å flytte noe av adventsbelysningen ned på gjesterommet og vurdere å finne en ny til stua. Heldigvis for deg har vi i år sett et ennå bredere utvalg av alternative farger til julepynten.

Her er noen av årets nyheter som vi syns utpeker seg med sine litt alternative julefarger:

Lysa Papirstjerner

Lysa er en serie med nette og vakre papirstjerner i vakre, duse farger og en dekorativ kant i gull. Stjernen har en moderne følelse og passer fint både til å henge i vinduet og til å lene mot veggen på en hylle. Stjernene kommer ikke med medfølgende kabel og passer veldig godt sammen med Lighty LED Batteri Lyslynge.

Stjernene koster kun kr 98,-

♥♥♥

Point Papirstjerner

Point er en helt ren og enkel julestjerne fra Star Trading. Point kommer i vakre, moderne farger og enkelt hull-mønster i to størrelser, 60 og 80 cm. Papirstjernene vil skape hyggelig stemning i hjemmet både om du henger de i vinduet og om du lener de mot veggen på en hylle. Stjernene kommer ikke med medfølgende kabel og passer veldig godt sammen med Lighty LED Batteri Lyslynge.

Koster kun kr 98,- eller 173,-

♥♥♥

Decorus Stjerner

Decorus er en serie med vakre papirstjerner laget av resirkulert bomull og med en særegen struktur i papiret. De kommer i duse farger og med hull-mønster, og passer fint både til å henge i vinduet og til å lene mot veggen på en hylle. Stjernene kommer ikke med medfølgende kabel og passer veldig godt sammen med Lighty LED Batteri Lyslynge.

Koster kun kr 149,-

♥♥♥

Beige


LYSeKIL Trestjerner

LYSeKIL er en meget dekorativ lampe fra Star Trading som er svært anvendelig i sin bruk. Lampen er produsert i treverk, formet som en stjerne og er nå tilgjengelig i mange farger og størrelser, ny for 2018 er mellom annet beige og grafitt. Stjernen kan med fordel plasseres både på bord, gulv og i vinduskarmer.

Koster fra 623-1249,-

♥♥♥

House Adventsstake Beige

House er en enkel og vakker 7-armet adventsstake i treverk fra Star Trading. Staken er malt beige med hvite stavlamper og har en avrundet A-form. En moderne vri på en klassisk lysestake som vil spre en god adventstemning i hjemmet.

Koster kr 479,-

♥♥♥

Toarp Adventsstake Beige

Toarp er en vakker 5-armet adventsstake i treverk fra Star Trading. Staken er malt beige med detaljer i gull og kommer også i flere ulike fargeutførelser. Dette er en klassisk lysestake som sprer en koselig adventstemning i hjemmet.

Koster kr 749,-

♥♥♥

Rosa


♥♥♥

Mintgrønn/grønn


♥♥♥

Comments