Anti jul

Er du ikke så glad i den tradisjonelle julen? Blir du litt svett av røde nisser og sløyfer, kuler i gull og sølv og kontinuerlig blinkende lys hvor du enn går?

Om du vil pynte litt, men ikke vil at hjemmet ditt skal se ut som en julegate i London eller en deltaker i årets julehus, finner du et rikt utvalg i vårt sortiment av julebelysning som dekker de fleste stiler og smaker. Du kan jo også vurdere å snu litt opp ned på ting. Hva med å henge et grantre opp ned fra taket?  Eller kanskje en ungbjørk pyntet med gamle perlekjeder? Finn frem barnet i deg og lek med det du har hjemme!

Det er heller ingen skam i ikke å pynte til julen, det er det mange som ikke gjør. Men om du syns at mørketiden trenger å balanseres med litt ekstra lys hjemme, har vi funnet noen lamper som ikke nødvendigvis assosieres så særlig med julehøytiden. Fortsatt god vinter!


Herstal_13098140020

Herstal Veneto House Bordlampe

Herstal står bak denne helt enkle, men meget dekorative bordlampen. Lampen er allsidig og stilren i design og kan like godt brukes året rundt som en detalj til interiøret, som til en del av julepynten. Veneto House er laget av metall og utført i sort eller hvit. Siden pæren blir en del av designet, anbefaler vi å bruke en dekorativ en.

Veneto House har en høyde på 20 cm og en dybde på 15 cm. Strømkabelen er 2,5 meter lang og i sort PVC med bryter. Anvender 1x maks 25W E14 pære (medfølger ikke).


StarT_459-03_2

Ball Dekorasjonsslynge 20 Lys Hvit

Ball Dekorasjonsslynge er en flott og enkel slynge med 20 stk. hvite og blanke kuler fra Star Trading. Detter er en av våre absolutte bestselgere som er ment som stemningslys og pyntelys! Passer like godt til vinter som til sommer.

Lengden på slyngen er 380 cm og det er 20 cm avstand fra hver kule. Strømkabelen er 150 cm.


StarT_726-42

Batteridrevet LED Lysslynge Snøfnugg 15 Lys

Star Trading står bak denne søte lysslyngen med 15 lysende snøfnugg i akryl. Passer perfekt hele vinteren og er flott både til hverdags og fest. Slyngen har timerfunksjon, så du kan velge at den står på i 6 timer, slår seg av og så slår seg på igjen etter 18 timer.

Lengden på slyngen er 280 cm, høyden er 4 cm og dybden er 1 cm. Kabelen er 50 cm og det er 20 cm avstand mellom hver LED lyskilde. Slyngen anvender 15 stk. ikke utskiftbare LED lyskilder med en effekt på 0,45W. 3x AA batterier følger ikke med.


StarT_457-13

Jolly LED Lysslynge Brun 10 Lys

Jolly er en serie meget fine og anvendelige lysslynger fra Star Trading. Slyngen har 10 lysballer som ser ut som små garnnøster og gir deg et vakkert lys med et kult skyggespill. Slyngene fås i mange farger som du gjerne må kombinere med hverandre. Denne slyngen har tre nyanser av brun farge.

Slyngen har en lengde på 135 cm, en høyde på 7 cm og en dybde på 6 cm. Det er 15 cm mellom hver lyskilde og strømkabelen er 3 m lang med trafo. Slyngen har 10 stk. integrerte LED lyskilder med effekt på 0,3W.


StarT_728-62

Jolly Batteridrevet LED Lysslynge Blå

Om du ikke har noe strømuttak i nærheten av der du skal bruke slyngen, finnes også Jolly i en rekke farger i batteridrevet variant. Siden den er batteridrevet er den meget fleksibel på hvor du kan bruke den. Slyngen kan stilles inn så den står 6 timer på og 18 timer av. Denne slyngen har 3 ulike farger på ballene i nyanser av grønn/blå.

Slyngen har en lengde på 180 cm, en høyde på 4 cm og en dybde på 4 cm. Det er 20 cm mellom hver lampe. Strømkabelen er 30 cm lang med strømbryter. Anvender 10 stk. integrerte LED lyskilder med effekt på 0,3W. 3x AA batterier følger ikke med.


StarT_726-63

Garland Perle LED Lysslynge 20 Lys Turkis

Delikat batteridreven LED lysslynge med 20 lys fra Star Trading. Slyngen har mange små og store turkise perler og passer like godt til julefest som til bryllup, eller hvorfor ikke bare til vakker hverdagspynt. Fin er den uansett hvor du bruker den! Slyngen har timer som kan stilles inn på 6 timer på og 18 timer av. Du får den også med hvite perler.

Lengden på slyngen er 115 cm, høyden er 14 cm og dybden er 0,7 cm. Kabelen er 50 cm og det er 6 cm avstand mellom hvert LED pære. Slyngen anvender 20 stk. ikke utskiftbare LED lyskilder med en effekt på 1,2W. 3x AA batterier følger ikke med.


StarT_726-66

Batteridrevet LED Risball Ugle Timer 10 Lys

Batteridrevet LED Risball slynge med 10 baller med uglemotiv fra Star Trading. Svært sjarmerende og nydelig slynge som passer både barn og voksne! Kan stilles inn med timer på 6 timer av og 18 timer på.

Slyngen har en lengde på 180 cm, en høyde på 7,5 cm og en dybde på 7 cm. Avstanden mellom hver ball er 20 cm. Anvender 10 stk. ikke utskiftbare varmhvite LED pærer på totalt 0,6W og 3 stk. AA batterier (medfølger ikke). Ca. brenntid for slyngen er 100 timer per batteribytte.


Konstsmide_3191-103_2

Papirballer LED Lysslynge Hvit 12 Lys

LED lysslynge med 12 stk. hvite papirballer fra Konstsmide. Lysslyngen har en meget delikat og vakker design og gir et varmt og lunt lys. Denne slyngen får du også i rosa og blå utførelse.

Lengden på slyngen er 200 cm og det er 18 cm avstand mellom hver LED pære. Strømkabelen er 300 cm og inkluderer trafo.


Comments