Årets farge 2015

Vi har tatt en titt på hva de ulike aktørene har satt som årets farge i år. Det finnes flere varianter, men de holder seg alle innenfor samme sjanger. Hvilken er din favoritt?


 Fargerike utnevner i år oransje til årets farge.

Orange - Fargerike

Oransje er en av de virkelige klassiske fargene som har vært sterkt til stede i flere perioder opp igjennom tiden, og stadig kommer tilbake i trendbildet. Dette har Fargerikes eksperter kommet frem til ved å sammenstille informasjon fra internasjonale trendbyråer, egen analyse av det norske markedet og nordmenns fargevaner, samt bevegelser i det profesjonelle markedet. Den er i dag en høyaktuell farge vi kan regne med å se mye av i lang tid fremover.


Nordsjö velger også oransje i år, men drar den ennå litt lengre enn Fargerike.

Hvert år velger vi ut en farge som skal være navet i de kommende innredningstrendene. I år har fargen en varm og herlig oransje kobbertone – Copper Orange!

Vi er alle forskjellige. Vi har forskjellige personligheter og forskjellig stil. Dette avspeiles ofte i klærne vi har på oss, musikken vi lytter til og i de rommene vi kaller våre. Vi fyller hjemmene våre med mennesker vi elsker, detaljer vi liker og farger som faller oss i smak. Det ligger noe fint i det å kunne vise hvem man er gjennom farge.


Om vi tar turen over dammen til amerikanske Pantone, er det ikke helt oransje, men marsala som er årets farge.

A naturally robust and earthy wine red, Marsala enriches our minds, bodies and souls.


Så hva tror du? Tør du å følge med på trenden i år og velge noen av disse fargene på interiør og vegger? Les også gjerne mer på ifi.no om hva ulike aktører sier om fargen og om hvordan du kan implementere den i ditt interiør.

Her er noen smakebiter fra vårt sortiment i årets farge:

Picasso Orange

Picasso Orange fra Belid

Herstal Y1943

Herstal retro Y1943 bordlampe

Frandsen Ball Wall Orange

Populære Ball Wall fra Frandsen

Kartell Fly Orange

Evig kule FL/Y fra Kartell

Herstal Y1944

Superkule Y1944 fra Herstal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloomingville Stoffledning Orange

Lag din egen lampe med stoffledninger!

 

 


Godt oransje år! 🙂

 

Comments