Barnas jul

Vi pleier å si at julen er barnas høytid. De aller fleste av oss som har barn eller feirer jul med barn vil at julen skal være koselig, spesielt for barna. Det tar litt tid, faktisk helt opp til skolealder, før barnet fullt og helt forstår konseptet med jul og hvorfor vi feirer den. Først når barnet er i treårsalderen kan de forstå at de får gaver, men før den tid er det gjerne papiret og gavebåndet som er morsomst.

I tillegg til årets utvalgte juledekor kommer det gjerne julepynt som er laget på skolen eller i barnehagen, men elektriske lamper er det nok ikke noen som får med seg hjem. Om du vil ha noe koselig julebelysning til barnerommet så ta en titt på lampene under for et lite utvalg av hva du kan finne til barnas jul.


Konstsmide_2498-219TR

Adventsstake Rådyr Grønn 5 Lys

Dette må være julens søteste adventsstake!

Staken passer både til store og små barn, og alle barnslige voksne. Den kommer fra Konstsmide og er produsert i grønnlakkert treverk med motiv i metall av to rådyr og et tre med stjerne. Strømkabelen er i tekstil og er knall rød. Du får den også i en like søt rød variant.

Staken har en bredde på 26,5 cm og en høyde på 22 cm. Strømkabelen er i rød tekstil, 1,8 m lang og har strømbryter. Anvender 5 stk. 1,8W E10 24V pærer.


StarT_657-05

Englekor LED Lysestake

Flott og sjarmerende Englekor LED Lysestake fra Star Trading. Dette er en av de søteste stakene vi har og den minner mye om den utrolig populære Luciatog Lysestake fra samme leverandør. Englekoret har tre engler med rosa kinn og vinger av gull.

Englekoret har en bredde på 31 cm og en høyde på 16 cm. Kabelen til toget er 1,8 meter og lysestaken anvender 4 stk. E10 LED pærer.


Konstsmide_3191-343

Papirballer LED Lysslynge Rosa 12 Lys og Papirballer LED Lysslynge Blå 12 Lys

LED lysslynge med 12 rosa eller blå papirballer fra Konstsmide. Lysslyngen har en meget delikat og vakker design og gir et varmt og lunt lys. Om rosa eller blå ikke slår an hos deg får du den også i hvit.Konstsmide_3191-443

Lengden på slyngen er 200 cm og det er 18 cm avstand mellom hver LED pære. Strømkabelen er 300 cm og inkluderer trafo.


22618

Batteridrevet LED Lysslynge Lilla/Hvit 10 Lys

Lilla er som kjent adventsfargen og denne slyngen er et koselig og rimelig valg til adventspynten. Det er en vakker LED lysslynge med populær design som ser ut som et lite garnnøste. Den har 10 små baller i lilla og hvit farge og vil passe inn i de fleste rom. Slyngen er batteridrevet og gir deg et lunt og fint lys.

LED slyngen har en total lengde på 2 m, hver ball er 6 cm i diameter og det er 15 cm mellom hver ball. Anvender 10 ikke utskiftbare LED pærer og bruker 2x AA batterier (medfølger ikke).


Konstsmide_1338-000

Julenisse Lysslynge 20 Lys

Utrolig søt lysslynge med 20 lys og 10 julenisser fra Konstsmide. Nissene lyser fint opp og de har perler til bein og armer, røde drakter og et søtt, rundt ansikt med røde kinn. Den finnes også med søte, rosa engler.

Den totale lengden på slyngen er 285 cm og avstand mellom hver pære er 15 cm. Strømkabelen er hvit, 150 cm og har strømbryter. Slyngen anvender 20 stk. 0,96W 12V push-in pærer.


StarT_269-05

Lysestake Snømenn

Veldig søt lysestake med 5 lys fra Star Trading laget av materialet polystone som er et polyetylen med høy densitet. Med andre ord knuser den ikke så lett. Lysestaken forestiller fire søte snømenn med gulrotnese og nisselue eller flosshatt, som holder de fem lysene.

Lysestaken har en bredde på 24,5 cm, en høyde på 21,5 cm og en dybde på 10,5 cm. Strømkabelen er 1,8 meter med strømbryter. Leveres med 5 stk. E10 med en effekt på 15W.


StarT_680-63

Eventyrby med sklie

Barn liker ting som lyser og beveger seg og denne søte og sjarmerende eventyrbyen fra Star Trading både beveger seg og spiller musikk. Byen forestiller julenissens verksted på Nordpolen hvor nissen og hans hjelpere bærer frem gaver som snart skal ut til alle de snille barna.

Figuren har en bredde på 35 cm og en høyde på 18 cm. Kabelen er 1,8 meter og den anvender 54 stk. integrerte LED pærer.


 

Kilde: familieverden.no

Comments