Belid

Belid er et Svensk firma som startet i 1969 med produksjon og kontor i Varberg. Belid produserer belysning for hjem, hotell, konferanse og offentlige miljø. Produktutviklingen innen belysning er av stor betydning, spesielt med tanke på fremtidens krav på lav energiforbruk. Med kunnskap og erfaring, konfererer Belid hele tiden med seg selv for å oppnå kundenes forventninger, og holde den høye kvaliteten varemerke står for.

Nordisk design og produksjon fra Belid

Hos Belid har de en egen designavdeling, reklameavdeling, prototypeavdeling, konstruksjon samt at de lager egne verktøyer der det ikke finnes fra før. Etter design, prototype fremstilling, verktøykonstruksjon går lampene over til produksjonsavdelingen. Alt dette gjøres med høy standard der man aldri gjør noen kompromiss med kvaliteten!

Med fokus på Design!

Fordelen ved å ha design, utvikling og produksjon under samme tak gir Belid en unik mulighet til fort og enkelt kunne utvikle nye tekniske løsninger, følge trender og på denne måte tilfredsstille oss som kunder.

Taklamper

Belid arbeider konstant med nye løsninger for å utvikle stilrene og sikre armaturer. Alle Belid sine LED lamper kan man dimme med vanlig veggdimmer. Dette gir muligheten til å kombinere, variere og velge forskjellige finish på de fleste lampene.

Plafonder

Uansett om vi leter etter en moderne eller en klassisk plafond så kan man finne denne i Belid sitt sortiment. Alle Belid sine plafonder er håndtegnet av egne designere. Plafondene finnes med ulike lyskilder for å matche behov og krav til energiforbruk. Flere av plafondene er i tillegg godkjent for bruk på baderom og andre våtsoner.

Gulvlamper

Belid har som ambisjon at funksjon skal møte behov. Faktorer som dagslys, syn og alder påvirker behovet for lys ved lesning. Ett bredt utvalg av tekstilskjermer gir oss mulighet til å bytte skjerm og på en enkel måte forandre innredningen i rommet.

 

Comments