Belysning til gravstedet

Å stelle graven til våre kjære er en fin anledning til å huske de gode minnene man hadde sammen. Det er godt å tenke på alle de gangene bestemor lagde pannekaker, da mamma sang for oss når vi skulle legge oss, da bror delte sitt yndlingsspill eller da datter gav oss den aller beste klemmen, mens vi steller med blomster, tenner lys og koster bort løv og visnet gress rundt kanten. Det hjelper litt i sorgen på at de ikke lenger kan stelles med i levende live.

På sommeren er det oftest vanning og vedlikehold av friske blomster som står i fokus på gravstedet til våre kjære. I vinterhalvåret er dette ikke mulig og vi må ty til andre elementer for å pynte på graven. I lange tider har gravkranser av gran eller mose og små glass med stearinlys vært det mest vanlige. Spesielt på Allehelgensdag og rundt juletider tenner mange lys for å hedre og minnes de som har gått bort. På alle kirkegårder over hele landet er det et teppe av lys som gjør at mørket føles litt lettere.

Les også: Pynting av gravsted til jul

De seneste årene, spesielt etter inntoget av LED, har det nå kommet flere smarte løsninger for deg som har lyst på noe litt annerledes, eller som ikke har mulighet til å dra innom gravlunden så ofte. Folk bruker i disse dager ofte vakre steiner, hjerter, engler, fugler og kors, i tillegg til kranser og lys. Hos designbelysning.no finner du flere lamper som går på batteri og enten har timer med skumringssensor eller tidsinnstilling som du kan bruke til å lyse opp hvilestedet til dine kjære.

Under får du et lite utvalg av de produktene vi nå har tilgjengelig i vår nettbutikk som passer til å pynte på graven og vil hjelpe deg å lyssette minnet over de vi ikke lenger har hos oss.


STAR TRADING GRAVLYS LED ROPELIGHT HJERTE

Batteridrevet LED gravlys i hvit utførelse som et hjerte fra Star Trading. Hjertet er batteridrevet og har timer som kan settes på 6 timers lysetid hver dag.

Gravlyset har en bredde på 21 cm, en høyde på 39 cm og en dybde på 1 cm.
Anvender 3x C batterier, følger ikke med, livstid ca 200 timer.


STAR TRADING GRAVLYS LED ROPELIGHT KORS

Batteridrevet LED gravkors i hvit utførelse fra Star Trading. Korset er batteridrevet og har timer som kan settes på 6 timers lysetid hver dag.

Korset har en bredde på 22 cm, en høyde på 41 cm og en dybde på 1 cm.
Anvender 3x C batterier, følger ikke med, livstid ca 200 timer.


STAR TRADING ANGEL LED SOLCELLE HAGEDEKORASJON

Nydelig engel med solcelle og sensor fra Star Trading. Sett den blant blomstene, på muren eller ved inngangspartiet. Engelen vil også passe fint som gravbelysning.

Lampen har en høyde på 23 cm, en bredde på 11 cm og en dybde på 12 cm.
Anvender 1x AA 1,2V Ni-MH oppladbart batteri, 6 timer, følger med.
1x varmhvit LED på 0,06W.


STAR TRADING FURU DEKORASJONSKRANS 45 CM 20 LED

Dekorativ batteridrevet krans med furustil fra Star Trading som kan henges på dør, i vinduer, eller på vegg, både ute og inne, for å øke julestemningen. Den kan også fint brukes for å dekorere gravstedet til dine kjære. Kransen har en slynge med 20 LED lyskilder og har timer-funksjon.

Kransen har en diameter på 45 cm og en dybde på 10 cm.
Strømkabelen er 50 cm lang og de 20x integrerte 0,06W LED lyskildene har en total effekt på 1,2W.
3x AA batterier må kjøpes i tillegg, livstid ca 100 timer.


STAR TRADING SERENE LED LANTERNE SPYD

Vakker lanterne på spyd med 2 tilleggsdekorasjoner, en kule og et kors, som du kan velge å montere på toppen av lykten. Lanternen kommer i sort eller hvit og det medfølgende kubbelyset har skumringssensor.

Lykten har en høyde på 24 cm og spydet på 27 cm. Bredde og lengde er 13 cm.
3x AAA batteri medfølger ikke, livstid ca 200 timer.
Lyset har 1 stk 0,04W varmhvit LED.


STAR TRADING SERENE LED LANTERNE SPYD FUGL

Vakker lanterne på spyd med en vakker fugl på toppen av lykten. Lanternen kommer i sort eller hvit og det medfølgende kubbelyset har timer som du kan sette på 6 timers lysetid hver dag.

Lykten har en høyde på 15 cm og spydet på 25 cm. Bredde og lengde er 12,5 cm.
3x AAA batteri medfølger ikke, livstid ca 200 timer.
Lyset har 1 stk 0,04W varmhvit LED.


STAR TRADING GRAVLYKT LED GULL 14 CM

Batteridrevet gravlys i plast og gull utførelse med LED lyskilde fra Star Trading. Gravlyset har et realistisk flimrende LED lys og en brenntid på ca 1000 timer.

Gravlyset har en bredde på 8 cm og en høyde på 14 cm.
Anvender 2x C batterier, følger ikke med.


STAR TRADING BIANCO LED KUBBELYS

Pene og realistiske hvite kubbelys med bølget kant og LED lyskilde. Lysene er laget av plast og kan brukes utendørs. De gir et lunt og godt lys og har timerfunksjon som gjør at du kan velge at de står på i 6 timer og av i 18 timer.

Kubbelysene kommer i fem størrelser med høyde på 12, 15, 20, 30 og 40 cm og en diameter på 7 cm.
Anvender 2 stk AA batterier hver, medfølger ikke, livstid ca 200 timer.


Comments