Designjul

Ordet design gir meg i dag hele 4 400 000 000 treff på google og 649 artikler i store norske leksikon. Wikipedia kan informere om at design er et internasjonalt begrep som både betegner skaperprosessen av en gjenstand eller et produkt med tanke på formgiving og funksjon, og selve resultatet av denne prosessen.

Men hva er da egentlig en designlampe? Hva kjennetegner en designlampe og skiller den fra en hvilken som helst annen lampe? Er de ikke alle designet av noen? Det virker som om folkets definisjon av en designlampe baseres på om designeren av lampen har et kjent navn eller ikke. Vi har uansett samlet et knippe julelamper som har en populær design som vi liker! Vær så god!


Herstal_40042015046

Herstal Picea Bordlampe Grantre

Picea er en litt annerledes julepynt for deg som liker det enkle, men dekorative. Lampen har todimensjonalt design med to plater hvitlakkert metall som speiler hverandre. Motivet er av et grantre og sokkelen i midten har krom utførelse. Om du velger å plassere den opp mot en vegg vil du få en vakker skyggeeffekt. Siden pæren blir en del av designet, anbefaler vi å bruke en dekorativ en. Finnes også i motiv med stjerne.

Picea har en høyde på 30 cm og en dybde på 20 cm. Strømkabelen er 2,5 meter lang og i hvit PVC med bryter. Anvender 1x maks 25W E14 pære (medfølger ikke).


Herstal_40042014013

Herstal Batteridrevet Residenza LED Porselenshus

Herstal kommer i år med et lite utvalg julebelysning som vi liker godt. Mange liker å lage små vinterbyer rundt om i huset for å pynte til jul og Residenza er en serie av tre små hus i ulike størrelser og design som vil gi akkurat den rette stemningen. Residenza er produsert i porselen med blank, hvit utførelse og har veldig søte hull som slipper det integrerte LED-lyset vakkert ut. Så da er det bare å finne frem bomullen!

Residenza Stor har en høyde på 23 cm og en bredde på 8 cm. Residenza Liten har en høyde på 10,5 cm og en bredde på 11,8 cm. (Residenza Medium er vi dessverre allerede utsolgt for da disse husene har vært svært populære.)


StarT_231-38

Tärnaby Papirstjerne m/ Dusk Rød 60 cm

Tärnaby Pappstjerne i rød utførelse med dusk fra Star Trading. Stjernen har syv armer med dusk på den nederste. Trykket er veldig søtt og trendy med strikkemønster med en klassisk rose og reinsdyr. Du får den også i grå farge.

Stjernen har en bredde på 60 cm og en høyde på 60 cm. Strømkabelen er 3,5 meter lang. Anvender 1 stk. maks 25W E14 pære.


StarT_726-72

Batteridrevet LED Lysslynge Grå/Hvit Strikk 6 Lys

Batteridreven LED lysslynge med 6 strikkede baller med mønster av grantre i grått og hvitt fra Star Trading. Har timer som kan stilles inn på 6 timer på og 18 timer av. Utrolig søt slynge som også finnes i rød farge!

Lengden på slyngen er 150 cm, høyden er 8 cm og dybden er 6 cm. Kabelen er 50 cm og det er 30 cm avstand mellom hvert LED pære. Slyngen anvender 6 stk. ikke utskiftbare LED lyskilder med en effekt på 0,18W. 3x AA batterier følger ikke med.


StarT_659-46

Svenljunga LED Stake 7 Lys Brun

For over 200 år siden ble en tradisjon av skinnbehandling startet på det lokale storfemarkedet i Svenljunga i Sverige. Skandilok AB, som ble grunnlagt akkurat der på 1930-tallet, er i dag ett av Europas ledende forretninger innen designede saueskinnsprodukter med høy etisk standard.

Når Svenljunga-bedriften Star Trading ville lage en lysestake med ekte saueskinn falt det derfor naturlig å samarbeide med Skandilock. Designeren Charlotte Falk fant inspirasjon i Svenljungas unike historie når hun lagde denne lysestaken som forener både det moderne og det klassiske formspråket.

Staken har en bredde på 66 cm og en høyde på 26 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang og har strømbryter. Anvender 7 stk. E10 LED pære (medfølger). Denne staken er lys brun, du får den også i en sort variant.


StarT_266-51
Halla LED Adventsstake 7 Lys Grå

Halla er en serie med enkle og klassiske lysestaker i tre designet av Charlotte Falck for Star Trading. Denne staken har syv lys og er utført i grå farge med hvite stavlys. I tillegg har lysene små mansjetter i messing som gir den et veldig vakkert og rent uttrykk.

Adventsstaken har en bredde på 53 cm, en høyde på 52,5 cm og en dybde på 6,5 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang, hvit og har strømbryter. Leveres med 7 stk. E10 LED pærer med en effekt på 1,4W.


StarT_294-10_294-11_294-12_294-13

Sort Stoffledning m/ Metallisk Sokkel

Stoffledninger er både praktisk og morsomt! Kjøp flere og design din egen lampe, sett de sammen i ulike stiler og bruk ulike dekorative pærer for å endre på uttrykket! Denne stoffledingen fra Star Trading kommer i sort utførelse med sokkel i kobber, messing, sort eller krom. Du finner også andre typer og farger i vår nettbutikk.

Stoffledningen er 3,5 m lang og den anvender 1 stk. maks 40W E27 pære (ekskl.) — bruk en dekorativ en da dette er en del av designet. Selve sokkelen er 4,5 cm høy og ledningen har strømbryter.


 

Comments