En gyllen jul!

Selv om klokka nå er stilt en time tilbake mot sommeren, er vi inne i årets mørkeste tid. Her oppe i nord er det ekstra viktig på denne tiden å lyse opp både inne og rundt husveggen for ikke å bli vinterdeprimerte. Men nå står årets største belysningstid for tur, nemlig julen! Ingen andre deler av året finnes det mer opplyste hjem rundt i vårt land enn det gjør på denne tiden. Alle stuer, barnerom, uterom, bad og til og med de ofte glemte gangene får litt ekstra glede nå. Bra er det at så mye av julebelysningen nå har gått over til LED, så sparer man litt mer på strømregninga enn man gjorde før!

Det finnes utallige stilretninger å velge mellom innenfor juledekorasjonen. Lamper i metall, da spesielt kobber, gull og sølv, har kommet for fullt i år og denne trenden ser vi også innen julebelysningen. Vi tenkte vi skulle hjelpe dere å se litt på noen av de produktene vi syns er verdt å innlemme i julepynten. Først ut kommer den gylne julen med adventsstjerner, adventsstaker, Lucia lys, lysslynger, dekor og pynt i gull og messing. Gull gir en varm atmosfære og kan brukes både av de som elsker å pynte hver krik og krok i huset, men også av de som tenker less is more og bare bruker de små detaljene for å få julen til å skinne!


Dekor-LED-lysslyngeDekor LED Lysslynge 20 Lys Gull

Lysslynger har en økende popularitet og finnes til enhver anledning. Den perfekte juleslyngen til innendørs bruk for de som liker at det glitrer er denne dekorative lysslyngen med 20 stk. varmhvite LED lys fra Konstsmide. Den er pyntet med sløyfer, baller og tråder i gull og har små julekuler i gull og sølv.

Lengden på slyngen er 114 cm og det er 6 cm avstand mellom hver LED pære. Strømkabelen er transparent og 300 cm lang.


Rafael-Glasstjerne-GullRafael Glasstjerne Gull

Dette er en adventsstjerne som er så fin at vi har lyst til å bruke den året rundt! Rafael kommer i to ulike størrelser i klart glass med detaljer i gull. Den finnes også i en variant i sølv. Du kan velge mellom en stor variant med seks armer og en diameter på 59 cm, og en liten med fem armer og en diameter på 44,5 cm. Dette er lekkert utført arbeid og gir minner til barndommens julepynt.

Adventsstjernene kommer med en hvit stoffkabel på 3,5 m. Rafael anvender 1 stk. maks 40W E27 pære. Siden stjernene er gjort i klart glass anbefaler vi å bruke klare pærer da dette ser absolutt best ut og vil heve designet på lampen.


CF-Collection-Glänsa-Stjerne

CF Collection Glänsa Stjerne

Om du liker de tradisjonelle pappstjernene vil vi få anbefale Glänsa Stjerne i CF Collection-serien fra Star Trading. Hvem har sagt at en pappstjerne ikke kan se eksklusiv ut?

Glänsa har et barokk-inspirert mønster i gull og flere små hull som lyset skinner vakkert ut av.

Stjernen har en bredde på 70 cm og en høyde på 82 cm og strømkabelen er 3,5 meter lang. Anvender 1 stk. maks 25W E14 pære.


Antique-Bord-Stjerne-Gull-70-cm

Antique Bord Stjerne Gull 70 cm

Om du ikke har vinduer som passer til hengende stjerner har vi en flott på fot å anbefale. Antique Stjerne fra Star Trading er en pappstjerne i gull utførelse med fot. Stjernen har en basefarge i gull med et mørkere glanset gullmønster som gir den et fint spill. Den er pyntet med små hull i sirkler som gir den et ekstra gyllent preg. Foten er utført i messing.

Stjernen har en bredde på 48 cm, en høyde på 70 cm og en dybde på 14 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang og har strømbryter. Anvender 1 stk. maks 25W E14 pære.


Nest-Mini-Lysestake-MessingNest Mini Lysestake Messing

En av våre mest populære adventsstaker er Nest Mini Lysestake i messing utførelse fra Star Trading. Staken har en svært elegant design med flotte detaljer! Den har syv armer som strekker seg fra en gyllen base og kveiler seg opp og rundt hverandre. Den har et ganske rent uttrykk selv om den er forseggjort og passer både til de som liker mye og de som liker mindre.

Staken har en bredde på 30 cm og en høyde på 39 cm og kommer med en strømkabel på 1,8 meter. Anvender 7 stk. E6 pærer med en effekt på 0,9W og det følger med to stk. reservepærer.


 

Comments