En hvit jul!

Vi fortsetter våre belysningstips fremover mot jul hvor vi tar for oss flotte nyheter som de ulike produsentene våre kommer med i år og gamle favoritter som fremdeles befinner seg i sortimentet på julebelysning. Neste gruppe ut er den tradisjonsrike hvite julen.

Og hva er vel ikke mer riktig enn en hvit jul?

Det går nesten ikke an å slå feil om du velger juledekor i hvitt. Du skaper en mer dempet, effektfull og trendy stemning med hvitt og det lar seg med fordel kombineres med andre farger om du ønsker det. Vårt tips er å pynte etter egen smak og interiør og omgi deg med farger du liker. Spe gjerne på med tradisjonell pynt og vær ikke redd for å blande forskjellige farger og materialer!

 


3156-103

Metallballer LED Lysslynge 24 Lys Hvit

Metall er i vinden som aldri før og en av årets nyheter er denne lysslyngen med 24 hvite metallballer fra Konstsmide. Den har et nydelig mønster og slipper ut et varmt og lunt lys i et vakkert lysspill. Dette er en ganske lang slynge, den har en lengde på hele 3 meter med 13 cm avstand mellom hver LED pære. Bruk den til juletreet, til vinduskarmen eller dander den over en hylle eller på et bord!

Strømkabelen er transparent og 3 meter lang.

 


3100000295

Jalna Hengende Stjerne 100 cm

Vi har flere godsaker i metall i årets julesortiment og en av dem er den vakre adventsstjernen Jalna fra EA Belysning. Denne er i matt hvit og finnes også i forskjellige varianter. Stjernen har to lange og seks korte armer og et intrikat mønster som slipper ut et meget behagelig lys. Dette er en eksklusiv stjerne som tar seg flott ut sett både innenfra og utenfra!

Stjernen har en høyde på 100 cm og en bredde på 56 cm. Anvender 1 stk. maks 40W E27 pære.

 


3100000299

Shiva Hjerte Stor Matt Hvit

Det er mange som foretrekker hjerter over stjerner til vinduspynt i adventstiden. Shiva-serien fra EA Belysning er en serie vakre hjerter i metall som tar seg svært godt ut. Dette er det store hjertet i matt hvit utførelse. Det setter et romantisk preg på hjemmet og har et dekorativt mønster som gir et vakkert lysskinn. Hjertet finnes også i krom utførelse og i en mindre variant.

Hjertet har en høyde på 42 cm og en bredde på 40 cm. Anvender 1 stk. maks 25W E14 pære.


690-61_62_63-3

Batteridrevet LED Mammas Hjerte

DIY-inspirerte lamper i enkelt design er meget trendy for tiden og disse batteridrevne dekorslyngene fra EA Belysning scorer høy på mange faktorer. God gammeldags hønsenetting er formet som hjerter og satt sammen med en LED lysslynge som er pyntet med hvite bånd og sløyfer. Vi har de i variant med tre hjerter og den store varianten, men kan også skaffe den lille. Slyngen har timer som kan stilles på 6-18 timer. Et tips er å bruke dekor med timer for å unngå innbrudd om du reiser bort i julen og vil at det skal se ut som om noen er hjemme.

De tre hjertene har en bredde på 22 cm, en høyde på 100 cm og en dybde på 1 cm. Lysslyngen har 15 stk. ikke utskiftbare pærer og bruker 3x AA batterier.

Det store hjertet har en bredde på 26 cm, en høyde på 43 cm og en dybde på 1 cm. Lysslyngen har 25 stk ikke utskiftbare pærer og bruker 3x AA batterier. Kabelen er 250 cm lang og har strømbryter.


652-80bLuciatog Lysestake

Dette er en favoritt vi aldri går lei av! Denne flotte og sjarmerende elektriske lysestaken kommer fra Star Trading og ble opprinnelig designet av Sten Bengtsson (1915-1991). Han var en kjent belysningsarkitekt på Ateljé Lyktan under 1950- og 60-tallet og jobbet også som frilansarkitekt for flere produsenter i belysningsbransjen etter det. Luciatoget har syv søte personer i hvit kjole med hver sin 3W E10 34V pære i armen eller på hodet. Det finnes også en lignende variant i LED med tre søte engler.

Luciatoget har en bredde på 48 cm og en høyde på 22 cm. Kabelen til toget er 1,8 meter.

 


644-01a

Birdy m/ Fugl Tre Lysestake 5 Lys Hvit

Om ikke engler er noe for deg, hva med en liten fugl? Birdy Lysestake fra Star Trading er en hvit adventsstake i tre med fem armer som bruker E10 pærer. Den har en rent design med enkle detaljer i messing og en liten, utskåret fugl som sitter på en pinne. Nesten for fin til å gjemme i en vinduskarm!

Staken har en bredde på 42,5 cm, en høyde på 44,5 cm og en dybde på 7,5 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang og har strømbryter.


 

 

 

Comments