Fiberoptisk julepynt

Er du glad i nips? Og julepynt?

Da bør du kanskje ta turen innom vår samling med fiberoptisk julebelysning i nettbutikken. Der finner du flere fine figurer som er støpt i et solid materiale og med noen få sentralt plassert LED lyskilder som setter en herlig julestemning på figuren.

De fiberoptiske figurene kommer i flere ulike utførelser, både de som passer best til barnerommet, de som har lett religiøst tema og andre med koselige julemotiver av nisser og vinterlandsbyer. Mange av dem har også bevegelige deler slik som dette koselige panoramaet med roterende grantre på tunet.

 

De aller fleste av figurene er laget av noe som heter polyresin. Dette er et solid materiale som er en syntetisk versjon av harpiks/kvae—et sekret fra planter, særlig trær, en seigtflytende blanding av terpener, fenylpropanoider og gummistoffer som utsondres fra sårflater på trær og stivner i kontakt med luft.

Denne harpiksforbindelsen brukes vanligvis til statuer, figurer og dekorative møbler. Det er et solid materiale som kan være intrikatstøpt, noe som gir et flott detaljnivå med konsekvent tekstur. Tilsetningsstoffer kan inkorporeres i stoffet for å forbedre materialets styrke, redusere vekten, legge til varme-stabilitet, dekorative effekter og så videre. Polyresin er også kompatibel med et stort utvalg forskjellige finish, inkludert maling og metalliske overflater, og derfor er mange dekorative ting laget av dette materialet. … /wikipedia.org

Om du føler at en liten fiberoptisk by eller nisse hadde passet perfekt i ditt julehjem, så er dette noen av de vi har tilgjengelig.

 

STAR TRADING MERRYVILLE FIBEROPTISK LED BATTERI LASTEBIL

Batteridrevet fiberoptisk dekorasjon fra Star Trading med julemotiv av den velkjente røde traileren fra en julereklame. Dette er en veldig koselig dekorasjon med mange vakre detaljer som lyser fint opp i hjemmet til jul. Dekorasjonen har en bredde på 21 cm, en høyde på 9 cm og en dybde på 7 cm.

🤶🤶🤶

KONSTSMIDE FIBEROPTISK NISSE MED TOG 12 LED

Underholdende og stemningsskapende fiberoptisk og mekanisk juledekorasjon med flerfargede LED lyskilder fra Konstsmide. Figuren forestiller en nisse som sitter i godstolen og leser for barna med et leketog ved beina. Figuren har dobbelfunksjon med både strømkabel og batteri. Dekorasjonen har en bredde på 28,5 cm og en høyde på 28 cm.

🤶🤶🤶

KONSTSMIDE FIBEROPTISK HELIKOPTER MED NISSE 13 LED

Underholdende og stemningsskapende fiberoptisk juledekorasjon med LED lyskilder fra Konstsmide. Figuren forestiller en nisse som laster et helikopter fullt med gaver med hjelp av små barn. Hvem har sagt at ikke nissen også kan være moderne? Kanskje Rudolf og de andre ville ha en fri-kveld? Dekorasjonen har en bredde på 14 cm og en høyde på 21 cm. 

🤶🤶🤶

KONSTSMIDE FIBEROPTISK LED BOK MED MUSIKK

Veldig sjarmerende og detaljrik fiberoptisk LED bok fra Konstsmide med musikk og lys. Boken har 8 ulike sanger og motiv av en vinterlandsby. Dekorasjonen har en dobbelfunksjon og kan brukes både på strøm og på batteri. Dekorasjonen har en bredde på 26,5 cm og en høyde på 18 cm.

🤶🤶🤶

KONSTSMIDE BATTERIDREVET LED MEKANISK JULEGLOBE

Sjarmerende mekanisk juledekorasjon med musikk, snøfall og LED-lys fra Konstsmide. Julegloben spiller 8 ulike sanger som setter stemningen til jul. Dekorasjonen har en dobbelfunksjon og kan brukes både på strøm og på batteri. Dekorasjonen har en bredde på 22,5 cm og en høyde på 26 cm.

🤶🤶🤶

STAR TRADING NATIVITY FIBEROPTISK LED BATTERI PANORAMA

Batteridrevet fiberoptisk dekorasjon fra Star Trading med julemotiv av Jesus fødsel i stallen. Dette er en koselig dekorasjon med mange vakre detaljer som lyser fint opp i hjemmet til jul. Dekorasjonen har en bredde på 19 cm, en høyde på 15 cm og en dybde på 9,5 cm.

🤶🤶🤶

Comments