Fiberoptisk lys

* Lag din egen stjernehimmel! *

Enkelt forklart er fiberoptisk belysning lange fibre som transporterer lys—uten å ta med seg hverken strøm eller varme. Et fiberoptisk system består av fibre og en lysgiver, men man kan også ha endearmatur eller linser koblet til dette. Fordelen med vår stjernehimmel er at den er energibesparende grunnet bruk av LED lysgivere.

Fiberoptisk belysning blir i dag hovedsakelig brukt som dekorasjonsbelysning i både hjem, på kontoret eller på utesteder og spisesteder. Vår erfaring er at stjernehimler blir mest brukt på baderom, soverom og gang, og andre steder hvor man ønsker en stilig effekt av fiberoptisk belysning.

En fiberoptisk stjernehimmel kan enkelt integreres på steder som i boblebad, dusj, svømmebasseng, mellom glassbyggerstein eller fuger på fliser, i gulv og på tak. De fleste velger å montere den i taket, men vær oppmerksom på at hvis stjernehimmelen skal ettermonteres må man senke taket—oftest ikke mer enn 1-5 cm. Dersom stjernehimmelen installeres før taket legges trenger man ikke å senke taket.

Det finnes to måter å installere dette i taket på.

Den ene er nyinstallasjon: Man integrerer stjernehimmelen i taket når man lager et nytt tak. Sørg for å ha en luke slik at man enkelt kan komme til lysgiver eller transformator i tilfelle dette noen gang trengs å sjekkes eller byttes. Dette blir også det peneste alternativet.

Den andre er ettermontering: Stjernehimmel kan også ettermonteres på et eksisterende tak. Du må da lage en plate/kasse der du ønsker stjernene – som monteres utenpå taket ditt. Monter fibrene som anvist lengre ned og sett opp platen/kassen i taket ditt.

 

Monteringsanvisning:

fiberoptisk_mal


Hos Design Belysning har vi et bra utvalg av fiberoptiske stjernehimler, og under har vi listet noen av løsningene som vi leverer.


  FOLC-101-102

Les mer om FOLC 101 stjernehimmel ~ Les mer om FOLC 102 stjernehimmel


FOLC-103-105

Les mer om FOLC 103 stjernehimmel ~ Les mer om FOLC 105 stjernehimmel


FOLC-106-201

Les mer om FOLC 106 stjernehimmel ~ Les mer om FOLC 201 stjernehimmel


FOLC-202-203

Les mer om FOLC 202 stjernehimmel ~ Les mer om FOLC 203 stjernehimmel


Bildene kommer fra en fornøyd kunde som bestilte en spesialpakke fra oss via epost. Takk Alexander!

Comments