Glitrende jul i sølv!

Vi har kommet til det glitrende og fagre sølvet!

Sølv har vært en populær farge til julebelysningen i mange år. Litt renere enn sin søster i gull og svært lekker i kombinasjon mer flere farger. Strengt tatt tar vel de fleste av julens farger seg best ut om du blander litt og ikke kjører samme stil på all pynten. Men hold deg gjerne til noen få farger og stiler så det ikke blir for voldsomt. Ta bort noe av ”helårspynten” hvis du har slikt for å unngå følelsen av et proppfullt hus. Bland gjerne litt nytt og gammelt med noe hjemmelaget for en særegen stil.

Det begynner å haste om man skal ha pynten på plass til første søndag i advent, så ikke vent for lenge med å bestille, i alle fall ikke med adventsstaken eller adventsstjerna!


JalnaJalna Hengende Stjerne 40 cm

En av de virkelig nydelige stjernene i årets julesortiment er fra den vakre serien Jalna fra EA Belysning.

Denne er i ganske mørk, antikk sølv og finnes også i forskjellige varianter. Stjernen har to lange og seks korte armer og et intrikat mønster som slipper ut et meget behagelig lys. Dette er en eksklusiv stjerne som tar seg flott ut sett både innenfra og utenfra!

Stjernen har en høyde på 40 cm og en bredde på 26 cm. Anvender 1 stk. maks 25W E14 pære.


Rafael-Sølv

Rafael Glasstjerne Sølv

Dette er absolutt en av årets favoritter! – Adventsstjernene som er så fine at vi vil bruke de året rundt!

Rafael kommer i to ulike størrelser i klart glass med detaljer i sølv. Den finnes også i en variant i gull. Du kan velge mellom en stor variant med seks armer og en diameter på 59 cm, og en liten med fem armer og en diameter på 44,5 cm. Vi gjør oppmerksom på at de er større enn de fremstår på bildet. Dette er lekkert utført arbeid og minner oss om barndommens julepynt.

Adventsstjernene kommer med hvit stoffkabel på 3,5 m. Rafael anvender 1 stk. maks 40W E27 pære. Siden stjernene er gjort i klart glass anbefaler vi å bruke klare pærer da dette ser absolutt best ut og vil heve designet på lampen. Bruk gjerne de lekre Danlamp-pærene som er utrolig dekorative!


Anitque

Antique Bord Stjerne Sølv 70 cm

Antique Stjerne fra Star Trading er en pappstjerne med fot i sølv utførelse.

Stjernen har en basefarge i sølvgrå med et mørkere glanset sølvmønster som gir den et fint spill. Den er pyntet med små hull i sirkler som gir den et ekstra vakkert preg og et nydelig lys.

Stjernen har en bredde på 48 cm, en høyde på 70 cm og en dybde på 14 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang og har strømbryter. Anvender 1 stk. maks 25W E14 pære.


Camilla-3D

Camilla 3D Stjerne

Om du har lyst på noe litt annerledes i år bør du titte nærmere på denne tredimensjonale stjernen fra EA Belysning.

Camilla er en svært dekorativ og detaljert stjerne med en tredimensjonal ramme i krom dekket av blanke perler. Veldig sjarmerende! Stjernen har en høyde på 25 cm og en bredde på 25 cm. Du finner også Camilla i en 2D-variant.

Anvender 1 stk. maks 25W E14 pære. Vi anbefaler å kun bruke klare pærer på stjernen da dette vil heve designet.


Shiva

Shiva Hjerte Liten Krom

Det er mange som foretrekker hjerter foran stjerner til vinduspynt i adventstiden.

Shiva-serien fra EA Belysning er en serie vakre hjerter i metall som tar seg svært godt ut. Dette er det minste hjertet i krom utførelse. Det setter et romantisk preg på hjemmet og har et dekorativt mønster som gir et vakkert lysskinn. Hjertet finnes også i matt hvit utførelse og i en større variant.

Hjertet har en høyde på 25 cm og en bredde på 25 cm. Anvender 30 stk. 6W 24V pærer.


Milano

Milano LED Lysestake Krom

Milano er en enkel og trendy lysestake fra Star Trading.

Den har en stilren design og ser veldig flott ut. Pass på å gi den nok plass, den er ganske stor med sin bredde på 60 cm og høyde på 55 cm. Staken er i energiklasse A++ og har en strømkabel på 1,8 meter med strømbryter. Dette er både et smart  valg både stilmessig og designmessig!

Anvender 7 stk. E14 LED pærer.


Stallis

Stallis LED Lykt Antikkgrå

Fra Star Trading kommer denne flotte lykten med IP44 som kan brukes både ute og inne.

Stallis kommer i to forskjellige størrelser og antikkgrå utførelse. Dette er svært koselige lykter og skikkelig stemningsskapere! De er også veldig praktiske siden de kan brukes både innomhus og utomhus, så kan du veksle litt på hvor du setter de. Ta de for eksempel ut når du venter gjester for å ønske de velkommen! Strømkabelen er 5 meter på begge lyktene, så du har et godt stykke å gå på.

Stallis LED Lykt 30 cm har en høyde på 30 cm og en bredde på 12,5 cm. LED Lykten anvender 8 LED pærer som har en effekt på 0,24W.

Stallis LED Lykt 45 cm har en høyde på 45 cm og en bredde på 16 cm. LED Lykten anvender 16 LED pærer som har en effekt på 0,48W.


 

Comments