Hageparty kampanje 20%

Sommerfest snart?

Er det lov å kalle det sommer nå? Uansett så har det i skrivende stund vært skikkelig deilig sommervær der vi befinner oss og vi har lyst til å kjøre en ny kampanje!

Neste uke får du 20% på alle utelamper i kategoriene partyslynger, solcelle utelampe og uterommet | hagebelysning. Tilbudet varer hele uka, fra mandag 29.5 til og med søndag 4.6.

 

Partyslynger

Du finner flere ulike typer lyslenker i kategorien partyslynger. Der er store slynger, små slynger, transparente, multifargede, i glass og i plast, lysslynger med figurer og med lyspærer. Alle kan de brukes utendørs og alle vil de hjelpe med å sette stemningen i hverdagen og til fest!

 

Solcelle utelamper

Solceller er praktisk med hensyn til deg som har få strømuttak utendørs eller bare ikke er glad i kabler overalt i hagen. Du finner mellom annet markeringslys, andre lamper på spyd, vegglamper, lanterner, dekorlamper og lysslynger med solceller. Disse har som regel LED lyskilder og er et miljøvennlig valg. Mange har også en innebygd lyssensor som automatisk skrur på lampen ved skumring og av ved soloppgang. Disse må du plassere slik at de har tilgang til dagslys i løpet av dagen, men ikke i nærheten av andre lyskilder som står på om natten, da vil de aldri skjønne at det blir mørkere og vil ikke fungere. Disse produktene varer lengst om du tar de inn om vinteren og lagrer de til neste år.

 

Uterommet | Hagebelysning

Og så har du alle de små dekorative lampene som vil sette ditt eget preg på hagen. Kjøp deg en gnom eller en frosk og sett de i blomsterbedet! Eller hva med en værhane med krystallkule? Kanskje en firkantet lysboks, en blomsterkrukke med lys eller en høy gulvlampe er mer din stil? Du finner de alle i denne kategorien!

 

~ Fri retur og 90 dagers full returrett, også på salgsvarer! ~ 
~ Fri frakt over 2.500 ~