HOUSE DOCTOR

HOUSE DOCTOR GIR DEG DET DAGLIGE VITAMINTILSKUDDET TIL ET FLOTTERE, MER INSPIRERENDE OG PERSONLIG HJEM!

Hos House Doctor hjælper vi dig med at finde den rette medicin til din bolig. Uanset patientens tilstand har vi det, der skal til for at skabe en unik og personlig stil i indretningen af hjemmet. Vores stil er provokerende, personlig og ikke alt for formel. Vi tror på, at tiden er inde til at blande elementerne snarere end at matche dem. Men vi bliver nødt til at advare dig: Produkterne er stærkt vanedannende og kan forårsage let hjertebanken – selv i små doser!

EN FAMILIE MED KREATIVE GENER

House Doctor er en familiedrevet interiørbedrift med egen konsultasjon i Danmark og forhandlere over det meste av verden. Bak virksomheden står tre lekne søsken – Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. De er alle utstyrt med kreative gener og deler en tro på at vakkert boligtilbehør fremmer livsgleden.

Familietrioen hadde i et par år suksess med å drive en brukskunstforretning. Hurtig begynte idéer om nye produkter å presse seg på – og i 1999 var House Doctor født.

Med tiden er House Doctor-familien blitt utvidet med ennå flere ildsjeler som brenner for å utvikle deres merke. På hovedkontoret i Ikast i Midtjylland er godt 35 dedikerte husleger i dag opptatt med å følge tidens trender og designe nytt, luksuriøst boligtilbehør til det moderne hjem.

HOUSE DOCTOR UTEN GRENSER

Alle House Doctors produkter er designet “in-house” og selges via et stadig voksende forhandlernettverk i det meste av Europa, New Zealand, Japan og flere andre land. Til produksjonen håndplukker de de beste leverandørene fra hele verden. Og de passer hele tiden på å ikke gå på kompromiss med den høye kvaliteten.

Comments