Hvorfor kjøpe batteridrevet?

I de fleste hus finnes det ikke stikkontakter overalt, og det kan være vanskelig å finne strøm til alle lampene dine. Spesielt vanskelig er det nå i mørketiden hvor de fleste finner frem julebelysningen i tillegg til alt det andre de trenger strøm til. Det er greit å unngå mange skjøteledninger både grunnet estetiske hensyn og grunnet ekstra brannfare knyttet til disse. I julen er det også mange som feirer på hytta hvor det gjerne er helt mangel på strøm, eller begrensninger på hvor mye du kan bruke. Om du vil slippe å forholde deg til noe av dette kan det lønne seg heller å kjøpe batteridrevet julebelysning.

Design Belysning har et rikt utvalg av slynger som går på batteri i vår nettbutikk. Disse kan du plassere høyt under taket, midt i trappa eller alle andre steder hvor du kanskje ikke har tilgang til strøm. Svært mange av dem har en timerfunksjon som gjør at om du velger denne vil slyngen stå på i 6 timer og av i 18, før den skrur seg på igjen. Praktisk om du skal montere de høyt. Du finner også mange lysslynger som er meget fine til å bruke som borddekorasjon nå i disse julehøytider, og det er ikke så heldig å ha en lang strømkabel som gjestene kan snuble i utover natta og rive med seg hele fin-serviset og vinglassene.

 

StarT_726-80Batteridrevet LED Lysslynge Gitterhjerte Sølv 10 Lys

Glitrende hjerter i metall med nettingmønster og sølv utførelse fra Star Trading. Lysslyngen har 10 hjerter med hver sin LED lyskilde som lyser vakkert opp og den er utrolig flott både til fest og hverdags. Slyngen har timerfunksjon, så du kan velge at den står på i 6 timer, slår seg av og så slår seg på igjen etter 18 timer. Gitterhjertene finnes også i kobber utførelse.

Lengden på slyngen er 90 cm, høyden er 4 cm og dybden er 1,5 cm. Kabelen er 50 cm og det er 10 cm avstand mellom hver LED lyskilde. Slyngen anvender 10 ikke utskiftbare LED lyskilder med en effekt på 0,3W. 3x AA batterier følger ikke med. 


StarT_726-78Batteridrevet LED Lysslynge Natur Stjerne 8 Lys

Treverk er et materiale som aldri går av moten og denne slyngen med utskjærte stjerner i ulike størrelser og former er et fint stykke arbeid. Like fin til fest som til hverdags og en praktisk slynge med timerfunksjon. Den finnes også med utskjærte hjerter.

Lengden på slyngen er 84 cm, høyden er 10 cm og dybden er 0,5 cm. Kabelen er 50 cm og det er 12 cm avstand mellom hver LED lyskilde. Slyngen anvender 8 ikke utskiftbare LED lyskilder med en effekt på 2,4W. 3x AA batterier følger ikke med. 


StarT_728-00Globe Batteridrevet LED Lysslynge 16 Lys

Globe er en meget sjarmerende batteridrevet lysslynge fra Star Trading. Slyngen har 16 små gjennomsiktige glober som gir et vakkert lys og vil pynte fint opp. Slyngen har timer så du har muligheten til at den automatisk skrur seg på i 6 timer og av i 18 timer.

Lengden på slyngen er 225 cm, høyden er 3 cm og dybden er 2 cm. Det er 15 cm avstand fra hver LED pære. Strømkabelen er 60 cm og har strømbryter. Leveres med 16 integrerte LED lys med en effekt på 0,96W. 3x AA batteri følger ikke med. 


StarT_728-12Lysslynger kan også brukes til å dekorere de gavepakkene som du vil gjøre ekstra fine. Vi har noen veldig nette og søte slynger som kan brukes til dette. Det er jo ikke bare treet som fortjener litt lys, dekorative slynger på gavene under treet vil garantert sette stemningen for dagen. Bruk helst LED slynger som ikke avgir særlig varme og ikke la de stå på hele tiden, kanskje bare på selve dagen. Hvorfor ikke bruk String Batteridrevet LED Lysslynge 12 Lys Messing til å pynte din kjæres gave?

String er en dekorativ liten batteridreven slynge med 12 LED lys. Alle lysene ligger langs en messingtråd og slyngen er must-have året rundt for å dekorere bordet til fest! Bruk den gjerne også til å dekorere de elementene i interiøret ditt som fortjener litt ekstra stas!

Lengden på slyngen er 110 cm, høyden er 0,4 cm og dybden er 0,3 cm. Det er 10 cm avstand fra hver LED pære. Strømkabelen er 5 cm og har strømbryter. Leveres med 12 integrerte LED lys med en effekt på 0,36W. 2x CR2032 batteri følger med.


StarT_068-66_068-67_068-68Hvert år omkommer mellom 50 og 80 mennesker i brann i Norge og mellom 1500 og 2000 boliger brenner årlig. En brann er en alvorlig hendelse for alle som er involvert og de materielle og menneskelige konsekvensene er ofte dramatiske. Levende lys fører ofte til alvorlige branner når det forlates og glemmes. 20 % av alle branner kan spores tilbake til feil bruk av levende lys. Om man bruker LED vokslys trenger man ikke å tenke på dette aspektet. Og det er ikke bare brannsikkerheten som er bra med å bruke LED lys. Du slipper også å bekymre deg for stearinsøl på pen-dukene og unødig bruk av palmeolje. 

Big Wax LED Vokslys Kubbelys 3 størrelser er bare noen av lysene vi har å tilby i vår nettbutikk. De er pene og realistiske elfenbenshvite vokslys med bølget kant og LED lyskilde. De gir et lunt og godt lys og er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser. Lysene har timerfunksjon som gjør at du kan velge at de står på i 6 timer og av i 18 timer.

Kubbelysene er 20, 25 og 30 cm høye og har en diameter på 10 cm. Anvender 3x AAA batterier hver, medfølger ikke.


Konstsmide_2299-210Er det langt til nærmeste stikkontakt fra vinduet ditt? Vi har en adventsstake i vårt sortiment som går på batteri. Batteridrevet LED Adventsstake Hvit 7 Lys fra Konstsmide har en klassisk design med 7 lys og er utført i hvitlakkert tre. Den er veldig praktisk for de som ikke har et støpsel i nærheten av vinduet og du slipper en stygg kabel. Diskret strømbryter er integrert på siden av staken.

Staken har en bredde på 38 cm og en høyde på 32 cm. Anvender 7 stk. LED pærer og 4 stk. AA batterier.

(Adventsstaken er dessverre utsolgt for julen 2015)


Konstsmide_1920-100

Hvem har vel ikke en gang i tiden gremmet seg over juletrebelysning som kommer med kabel som går fra og kommer tilbake til støpselet i en loop og gjør det svært vanskelig å dandere den vakkert rundt treet. Med Juletrebelysning LED Trådløst 10 Lys trenger du ikke å tenke på kabel i det hele tatt. Juletrebelysningen fra Konstsmide har 10 LED lys med klype som du fester rett på treet. Det følger med fjernkontroll for å slå av/på lysene. Hvis 10 lys ikke skulle være nok så kan du vurdere å kjøpe med et ekstra sett som du kan bruke på samme fjernkontroll. Enklere kan det nesten ikke bli!

Høyden på lysene er 15 cm. Lysene anvender 2x AAA batteri hver og fjernkontrollen anvender 2x AAA batterier.


StarT_600-31Grankvister og lyslenker er en populær og heldig kombinasjon. Med Batteridrevet LED Grankvist 95 cm fra Star Trading får du begge deler i samme produkt. Kvisten er forholdsvis høy og har 12 lyskilder. Den passer perfekt til å stå i urnen i gangen eller på stua, men kjøp gjerne et par-tre stykker for å få ennå mer fylde på dekorasjonen.

Kvisten har en bredde på 25 cm, en høyde på 95 cm og en dybde på 15 cm. Strømkabelen er 20 cm lang og har strømbryter. Anvender 12 stk. integrerte LED lyskilder med en effekt på 0,72W. 3 stk. AA batterier medfølger ikke.


Konstsmide_2758-000Om du vil pynte ytterdøren med en grankrans er det nok de færreste som vil styre med kabler som henger og slenger. Her er det et must med en batteridrevet en om du vil ha den med lys. Vi kan anbefale Batteridrevet LED Granstjerne Sensor 40 Lys som er en fin dekorasjon med varmhvite LED pærer fra Konstsmide. Slyngen som sitter på kransen har en skumringssensor som automatisk tenner lyssettet ved skumring og så står på i 6 timer. Pass på at sensoren som er montert på baksiden rettes utover, slik at den klarer å registrere lyset. Du får også denne modellen med motiv av hjerte eller i rund versjon i to størrelser.

Stjernen har en bredde på 45 cm og en høyde på 45 cm. 4x AA batterier følger ikke med.


StarT_67-99-57Det har blitt ganske vanlig med batteridrevne LED gravlykter de seneste årene. Med disse så slipper du at vær og vind blåser ut lyset og du slipper å bytte de så ofte. LED gravlyktene ser akkurat ut som de med vokslys. En av dem vi har tilgjengelig for deg er Gravlykt LED Gull 14 cm. Det er en batteridrevet gravlykt i plast og gull utførelse med LED lyskilde fra Star Trading. Gravlyset har et realistisk flimrende LED lys og en brenntid på ca. 1000 timer per batteribytte.

Gravlyset har en bredde på 8 cm og en høyde på 14 cm. Anvender 2x C batterier, følger ikke med.


 

Comments