Hyttebelysning

Det nærmer seg vinterferie og det er nok en del av oss som vil bruke denne tiden på hytta. Og etter vinterferien er over er det ikke lenge før påska følger på. Dersom du trenger å pusse opp eller gjøre noen endringer på hytta er perioden fremover en grei tid å få det gjort, så er det klart til neste sesong. Ta en avgjørelse og bestill nye lamper i vinterferien, så får du de levert, og kanskje også montert, i god tid før påske.

Om du er en av de med en moderne hytte med innlagt strøm, og på jakt etter ny hyttebelysning, har vi samlet et knippe fine nyheter og et knippe gamle slagere som ennå er populære. Vi anbefaler deg også å ta turen innom innlegget hyttekos for å lese litt historie, få gode lystips og for å titte på de lampene vi anbefalte for et år siden. 

Av årets trender scorer naturmaterialer og mønster høyt i år igjen, vi kan nevne ord som farget glass, marmor, messing, filt, betong, grønt, brunt og gjerne en dæsj gjenbruk, bærekraft og god gammeldags håndverkstradisjon! Dette er jo høyaktuelt for hytteinteriøret, både om du liker det bonderomantiske og om du er litt mer nøktern i stilen.

 

Nyheter

Av nyhetene for 2017 som vi har rukket å legge ut vil vi nevne lampeskjermene Alva, Shade og Acorn i hvit fra danske VITA, alle lamper som har naturtema i stil og materialer, og vil kunne passe fint inn i hyttestilen. 

 

Betong

Eglo står bak begge disse lampene med tema betong som vi la ut sent i 2016. Silvares Takpendel Betong er laget av betong og passer inn i hele huset, mens Praceta LED Spot har betong utførelse og vil treffe de som liker kule spotter med stilrike linjer og detaljer. De fleste naturmaterialer scorer svært høyt på trendlistene og du finner flere lamper i betong hos oss.


 

Treverk

Om treverk er ditt materiale har vi to andre lamper fra Eglo å anbefale. Townshend Taklampe er Månedens Lampe nå i februar og er en lampe det både er verdt å kjøpe og som er fin å la seg inspirere av. Sendero Taklampe er en serie lamper i to farger med elegant utskjærte plater av treverk og de har vært populære siden vi la de tre taklampene ut sent i fjor høst.

 

Glass

Fargede og klare glasskjermer har vært på trendlistene i noen år, men nå ser vi endelig et bredere utvalg blant våre leverandører. Vi vil legge ut noen flotte nyheter fremover, men vil gjerne få nevne Brixham Taklampe i klart glass og kork, serien Gloria i klart og røykfarget glass fra svenske Belid, vakre Venezia Taklampe i flere ulike utførelser fra Ea Belysning og ikke minst den nye, delikate Dahl Taklampe i opalt glass og tre ulike fargedetaljer fra Northern Lighting.


 

Utelamper

Det er ikke bare innebelysning du finner hos oss, vi selger mye utebelysning også. Astro er en leverandør som har svært høy kvalitet på sine lamper og om du liker den stramme stilen med rak ramme i metall og skjermer i klart glass som har florert mye i det siste, ta en titt på lampene under. Homefield og Calvi som finnes i både taklamper og vegglamper, Farringdon Vegglampe og serien Alamonte fra Eglo vil alle kunne fungere fint i et hyttemiljø. Har du hytte ved sjøen vil vi anbefale deg å kjøpe lamper som er pulverlakkerte for at de skal tåle saltvann. Av våre leverandører er Konstsmide den som har skjønt dette best.


 

Barnerom

Om du trenger noe nytt til barnerommene er ferm LIVING en rykende fersk leverandør hos oss. De har veldig mange fine vegglamper produsert i treverk. Dette er lamper laget med godt håndverk og fokus på miljø. Ferm LIVING Cloud Vegglampe Røkt Eik og den nye Ferm LIVING Braided Lampeskjerm Lysegrå Medium ser du nedenfor. Taklampene som er helt ny for 2017 er laget av tvunnet papir og kommer ikke på lager før helt i slutten av april.


 

Gamle kjente

Det er ikke bare nyheter som er verdt å nevne, også de noe eldre lampene fortjener litt oppmerksomhet. House Doctor Game i alle sine varianter, Chester og Dundee som kommer som bordlampe og gulvlampe, samt Capo Gulvlampe, Coffee Bordlampe og Gulvlampe og Bambus Avlang Pendel vil alle gjøre en god figur.

Ikke glem brannsikkerheten på hytta, ta turen innom LED vokslys for realistiske telys og kubbelys som vil bidra til å øke hyttekosen. Sjekk også ut LED Lanterne m/Vokslys som er en rimelig lykt du kan bruke både inne og ute.

 

Kommer snart

Og så klarer vi ikke helt å dy oss, vi kommer snart til å presentere en ny leverandør: Globen Lighting fra Sverige. De har utrolig mye fint i sitt sortiment og vi gleder oss til å velge ut de lampene vi tror dere kommer til å like. Her er noen smakebiter som vi tenker vil kunne passe inn på hytta. Følg med fremover for mer informasjon om denne produsenten og ha en riktig fin vinterferie!

Comments