Julefarge: grå

Nå når vi har vist deg deler av utvalget vi har av julebelysning i sort og hvit farge, hva er vel mer naturlig enn å ta for seg julebelysning i grått?

Grå er en farge som består av alle bølgelengder av synlig lys. En grå overflate reflekterer alle bølgelengder av synlig lys i like stor grad. I tillegg til å reflektere lys, vil en grå overflate også absorbere lys. Dermed får man en gråtoneskala fra svart (alt absorberes, ingenting reflekteres) til hvit (alt reflekteres, ingenting absorberes). Alle nyansene mellom svart og hvitt kalles gråtoner. Alle fargene på gråtoneskalaen kalles akromatiske farger. / … wikipedia.no

Farge-ekspertene sier for tiden at man skal styre unna å velge interiør i hvitt og grått, vi sier at du burde gjøre akkurat som du vil. Vi syns absolutt ikke grå er en kjedelig farge og vi har sett et økende utvalg av både vanlige lamper og julelamper i denne anvendelige fargen. Men om du vil ha et litt mer livlig interiør er det ikke dumt å velge en tilleggsfarge som kan spreke litt opp, og det fine med grå er jo at den passer til alt. Du finner også mye grått i naturen, så her kan du med fordel blande inn elementer i treverk, små kongler, mose, bark, ull eller ulike grå, naturlige metaller.

Det er flere utrolig lekre nyheter i år i alt fra lyse gråtoner som ligger helt nærme hvit, til mørk antrasitt som grenser mot sort, samt ulike grå metaller som dekker hele spekteret.

Vi vil vise deg noen av årets nyheter som vi liker veldig godt og noen av de tidligere års favoritter:

Ozen Papirstjerner

Ozen er en serie med helt enkle papirstjerner i en vakker grå farge og sort tekstilkabel. Serien kommer med fire hengende adventstjerner i 65, 70, 100 og 140 cm og tre bordstjerner på fot i sort metall på 55, 75 og 85 cm. Perfekt for deg som liker det nøytrale og stilrene til julens dekor med dragning mot litt mørke og lune farger.


Wiry LED Batteri Dekorasjoner 

Enkel og vakker juledekorasjon i metall med grå utførelse formet som et hjerte, en stjerne eller et grantre i to variasjoner: på fot eller hengende. Wiry kommer fra Star Trading og har 12 LED-lyskilder med varmhvitt skinn. Dekorasjonene er nydelig å sette eller henge i et vindu eller på en hylle eller vegg.


Paint Stone Lysestake

Om du liker lysestaker med helt ren form og armer i 90° vinkel er Paint en ny serie nydelige adventsstaker i treverk malt i duse, moderne farger fra Star Trading. Paint Stone er malt i en lys grå farge med detalj i mørkere grå. En vakker stake som vil passe et elegant hjem. Paint kommer også i hvit og grønn.


Sammenleggbar Adventsstake Konstsmide

Konstsmide har en serie av sammenleggbare staker som er veldig praktisk for deg som sliter med lagringsplass, eller bare liker at ting er praktiske og funksjonelle. Spesielt på de store stakene med 11 lys er det greit at de ikke tar så stor plass. Designen er enkel og vakker med klassisk A-form og staken kommer mellom annet i en lys gråfarge med hvite stavlamper og små sorte mansjetter som utgjør en vakker detalj.


Elias Adventsstake

For deg som liker fem- eller flerarmede adventsstaker på fot er serien Elias et godt valg. Elias har en meget tiltalende form og utførelse som vil gjøre denne staken til et populært valg til julebelysningen. Adventsstaken kommer i flere farger og den grå versjonen har 5 høye, hvite lys og små mansjetter i matt sølv som komplimenterer den lyse grå fargen godt.


Marcia Adventsstake

Om metall er å foretrekke fremfor treverk bør du ta en titt på Marcia. Lik som Elias har den runde armer på en fot og kommer i flere fargeutførelser. Marcia er en klassisk vakker lysestake med inspirasjon hentet fra en menora, en jødisk lysestake, og den er laget av børstet stål med firkantet base med lett buet opphøyning og 7 buede armer med hvite stavlamper. Om du vil pynte den litt ekstra kan du supplere med mansjetter. 


Adventsstake Bue

Den buede formen er heller ikke glemt og du får også her noen varianter i grått. En av dem er denne enkle og vakre adventsstaken i buet treverk fra Konstsmide. Staken er i grå farge og har 9 hvite stavlamper med klare pærer med tvistet tupp fordelt over buen. Den setter en veldig ren og behagelig stemning.


Ellers finner du også flere produkter med bruk av naturlige materialer som ull, bark, glass, betong og sement blant vår julebelysning i grå farge. Vi håper du finner noe du liker! Pass på å ikke vente for lenge da vi kun har anledning å selge det vi har på lager. Når det er tomt, så er det dessverre tomt.

Comments