Juleslynger

Hvem elsker vel ikke lysslynger?

Du finner de i et utall varianter; korte lengder, lange lengder, batteridrevne eller på strøm, med eller uten timer og sensor, med LED, til innendørs– eller utendørs bruk, og i et hav av ulike farger og design. Dette er en kategori hvor du kan finne noe som passer alle stiler enten du liker at det nesten flyter over av pynt til jul eller om du kjører en ren og delikat stil.

Vi har nesten problemer med å velge hvilken vi skal tipse dere om, mer her har dere et godt utvalg av noen av våre favoritter.


726-60Batteridrevet LED Lysslynge Rød/Hvit Strikk Timer 6 Lys

En av de aller fineste av årets nyheter er denne utrolig søte LED lysslyngen fra Star Trading.

Slyngen har 6 strikkede baller med motiv av grantrær i rødt og hvitt. Den går på batteri og har timer som kan stilles inn på 8 timer på og 16 timer av. Lengden på slyngen er 150 cm, høyden er 8 cm og dybden er 6 cm. Den har en kabel på 50 cm og det er 30 cm avstand mellom hvert LED pære.

Slyngen anvender 6 stk. ikke utskiftbare LED pærer på totalt 0,18W. 3x AA batterier følger ikke med.


726-23Bandy Bjeller Batteridrevet LED Lysslynge 10 Lys

Star Trading står også bak denne nette slyngen med dekor av bjeller og sløyfer i rødt og hvitt.

Dette er en anvendelig slynge som egner seg godt som borddekorasjon og pynting av grankvister, kranser og lignende. Slyngen har en lengde på 135 cm med 15 cm avstand mellom hver LED pære.

Den går på batteri og den røde kabelen fra batteriboksen til første pære er 50 cm. 3x AA Batterier følger ikke med.

726-22

Bandy Hjerte Batteridrevet LED Lysslynge 10 Lys

Om ikke bjeller er tingen for deg, finner du også samme slyngen fra Star Trading med sorte hjerter istedenfor.

Også denne kan med fordel brukes til borddekorasjoner og pynting av grankvister, kranser og lignende, eller kan for eksempel henges i vinduet gjerne kombinert med Belly Hjerte eller Willow LED Stjerne. Slyngen har en lengde på 135 cm med 15 cm avstand mellom hver LED pære.

Den går på batteri og den røde kabelen fra batteriboksen til første pære er 50 cm. 3x AA Batterier følger ikke med.


726-49Batteridrevet LED Lysslynge Pepperkakeformer Timer 10 Lys

Denne godbiten kan passe inn i de fleste hjem og stiler og er også en av våre største favoritter.

Slyngen er batteridrevet og har 10 flotte pepperkakeformer og LED pærer. Pepperkakeformene består av 3 julegran, 3 stjerner og 4 hjerter. Slyngen har en timer som kan stilles inn på 6 timer på og 18 timer av som er fint å bruke om du vil at det skal se ut som om noen er hjemme når du reiser bort på juleferie. Også denne er fra Star Trading. Slyngen lyser i ca. 100 timer.

Lengden på slyngen er 135 cm, høyden er 6 cm og dybden er 1,8 cm. Kabelen er 50 cm og det er 15 cm avstand fra hver LED pære. 3x AA Batterier følger ikke med.


726-25Nature Batteridrevet LED Lysslynge 16 Lys

Et generelt tips til julepynten er å bruke naturen. Det er enkelt og helt gratis, samtidig som det er kjempedekorativt.

Treverk som kvist og ved luner, og skaper veldig god stemning. Spe gjerne på med denne tiltalende batteridrevne lysslyngen med 16 LED pærer fra Star Trading. Den har dekor av julegran og reinsdyr i forskjellige størrelser og farger.

Lengden på slyngen er 150 cm med 10 cm avstand mellom hver LED pære og den har en kabel på 50 cm. 3x AA Batterier følger ikke med.


726-32Marble Batteridrevet LED Lysslynge 15 Lys

Denne lysslyngen selger vi utrolig mye av året rundt!

Marble batteridreven lysslynge har 15 LED pærer og hvite kuler med sjattert mønster. Slyngen har også en timer som kan stilles inn på 6 eller 18 timer. Den er ikke så veldig stor, men tar seg svært godt ut både som borddekorasjon og som generell pynt rundt om i huset.

Lengden på slyngen er 140 cm og det er 10 cm avstand fra hver LED pære, kabelen er 50 cm. 3x AA Batterier følger ikke med. Kommer fra Star Trading.


3191-103Papirballer LED Lysslynge 12 Lys Hvit

Om din stil er av det minimalistiske slaget kan vi anbefale denne lysslyngen fra Konstsmide.

Ikke den mest utpregede juleslyngen, men det er fler og fler som går bort fra tradisjonell julepynt til fordel for en renere stil. Lysslyngen har 12 stk. hvite papirballer med et delikat mønster som gir et varmt og lunt lys.

Lengden på slyngen er 200 cm og det er 18 cm avstand mellom hver LED pære. Strømkabelen er 300 cm.


334794Stjerne Lysslynge 10 Lys

Om du liker at det glitrer bør du ta en titt på denne lysslyngen!

Den er en sjarmerende lysslynge med 10 lys fra EA Belysning. Lysene er dekorert med små metallstjerner som har fine metalltråder snurret rundt. Bruk den gjerne på toppen av gardinene, heng de under en hylle eller som ekstra dekor på julefesten! Finnes også i variant med hjerter.

Lysslyngen har en lengde på 160 cm og kabelen er transparent.


726-57Batteridrevet LED Lysslynge Timer 20 Lys

Julen trenger ikke bare å være hvit eller rød.

Denne batteridrevne LED lysslyngen har 20 fargede LED pærer i grønn, gul, blå og rød. De produseres av Star Trading og passer til både inne- og utebruk. Slyngen har også en timer som kan stilles inn på 8 timer på og 16 timer av.

Lengden på slyngen er 190 cm og det er 10 cm avstand fra hver LED pære. Kabelen er 50 cm og har strømbryter. 3x AA batterier følger ikke med.


Og om ikke dette var nok å velge i, slenger vi på tre til sånn helt på slutten 😉

3730-100_2 2398-100_2 472-00_2

Comments