Julestemning til hagen

Det er ikke bare innendørs det er hyggelig å pynte til jul. Også uterommet gjør seg godt med litt ekstra belysning nå i årets mørkeste tid. Og det er jo utrolig koselig å gå ut på en kald vinterdag blant vakkert opplyste hus, hager og balkonger. Spesielt hvis Kong Vinter har banket på døren og marken er hvit og dekket av nysnø.

En klassiker som alltid tar seg godt ut er å pynte trær og busker med lysslynger. Du kan for eksempel feste de i toppen og la de henge i spiral eller rett nedover, dette er en metode som passer svært bra til grantrær. Om du har et løvtre er det bedre å bruke den litt mer tidkrevende varianten med å surre slyngene rundt stammen og greinene. Pass da på å velge slynger med god kvalitet så du slipper å gjøre det på nytt hvert år, og ta med i beregningen at trær vokser. En morsom variant som vi ikke ser så ofte er å bruke en ringkobling på enden av greinene og la det falle noen slynger nedover slik at du får en slags hengebjørk-effekt. Busker og hekk kan du enkelt dekke med lysnett. Har du ikke tre, men en flaggstang, så kan du pynte den også. Om du har noen julekuler du ikke er så redd for ser det veldig flott ut å bruke også de utendørs. Men vær oppmerksom på at disse nok ikke tåler så mange sesonger.

Huset er fint å pynte til jul. Bruk takrennen, hushjørnene, inngangspartiet eller en stolpe for å fremheve detaljer og store linjer. Det absolutt beste systemet vi har av lysslynger til utebruk er System LED som er et høykvalitets system som kan henge ute hele året. Vi har mellom annet levert dette til Stortinget og en rekke andre steder rundt om i landet.

StarSilhuetter

Husveggen kan også lyses opp av silhuetter med motiv du liker. Vi har flere på lager med kjente og kjære motiver av nisser, grantrær, bjeller, snøfnugg og flere. Du kan jo også kjøpe ropelight og lage dine egne motiver eller tekst. Ved inngangspartiet er det veldig fint å plassere lykter i ulike størrelser. Lys og lykter skaper en god stemning i vintermørket. Du finner også LED fakkellys og lanterner hos oss som du kan bruke. Suppler med en krans på døren så vil alle føle seg velkommen når de kommer på besøk.

Ellers er det bare å bruke det du finner i naturen også her, stikkord er kongler, bar, mose, reinlav, greiner, rognebær, røde epler, vintergrønt, barlind, granbar, tyttebærlyng, furugrener og hva annet du kan komme over. Sett de sammen i dekorasjoner i krukker, balkongkasser og på fat, pynt de med en slynge eller annet lys. Velg ut krukker i ulike høyder, og sett gjerne en eller flere av krukkene opp på en kasse, slik at de kommer opp i synshøyde og du kan se de når du kommer hjem, eller fra sofakroken eller kjøkkenbordet. Finn frem den gamle sparken eller en gammel vedkurv som ikke lengre er i bruk og pynt i vei!


SystemLED

System LED

Et enkelt, toppklasses system for store, slitesterke og varige dekorasjoner! Sortimentet omfatter produkter i forskjellige farger, noe som gjør System LED til løsningen for alle som ønsker å bli lagt merke til. Livstiden er så mye som 50 000 timer, og det gir et svært kraftig lys. Det er fortsatt like brukervennlig som alle våre andre produkter.

Det fine med systemet er at du kan mikse og matche som du vil med ulike produkter. Du kan også belyse store områder på bare et strømuttak og uten å måtte bruke flere stikkontakter. Produktene er enkle å montere og skrus i hverandre. Om en kopling ikke er i bruk er den beskyttet av en hette som sørger for at vann ikke trenger inn. Dette er meget slitesterke produkter som vi selger utrolig godt av og får svært gode tilbakemeldinger på. Les mer om serien på vårt innlegg om System LED fra i fjor jul.


StarT_001-31

Snowmotion 5 Rør 136 Lys Start Sett

Snowmotion start sett fra Star Trading er slynger for deg som virkelig vil få din utendørsbelysning til å skille seg ut. 3 rør på 30 cm og 2 rør på 45 cm med totalt 136 LED lyskilder skaper vakre effekter av fallende snø, dryppende eller rennende lys. Du bestemmer selv hvilken hastighet du ønsker med 5 forskjellige innstillinger.

Hele slyngen, fra trafo til slutt, har en lengde på 11,75 meter. Det er 5 meter fra stikkontakt til det første røret. Avstanden er 65 cm på de lange rørene og 50 cm på de korte rørene, inkl. kabel. 12V 10VA – IP44 – Effekt: 8,7W.


StarT_476-25

LED Party Lysslynge 16 Lys

Det er en enkel design på denne LED lysslyngen fra Star Trading med 16 små globeformede lyspærer på en sort kabel. Passer meget godt til paviljongen, balkongen eller til pynting ute til jul.

Slyngen har en lengde på 450 cm, en høyde på 9,5 cm og en dybde på 6 cm. Det er 30 cm mellom hver lyskilde og strømkabelen er 5 m lang med trafo. Slyngen har 16 stk. integrerte LED lyskilder med effekt på 0,92W.


Konstsmide_2385-100

LED Party Lysslynge Oval 10 Lys

Det er en enkel design på denne varmhvite LED lysslyngen fra Konstsmide med 10 ovale, klare E27 lyspærer på en sort kabel. Passer meget godt til paviljongen, balkongen eller til pynting ute til jul og er en fin slynge om du vil ha en som er litt annerledes enn alle de andre.

Slyngen har en lengde på 450 cm med 50 cm mellom hver lyskilde. Strømkabelen er 10 m lang med trafo.


StarT_803-10

Gyllent Reinsdyr Opp

Dette er den absolutt flotteste lampen du kan ha til å pynte hagen! Et gyllent reinsdyr fra Star Trading er et vakkert skue til julebelysningen. Reinsdyret har 96 LED lys som får det til å skinne et gyllent lys over sin omgivelse. Dette reinsdyret har en søster som har hodet bøyd nedover, plasser de gjerne sammen så har de selskap 🙂

Reinsdyret har en bredde på 64 cm, en høyde på 115 cm og en dybde på 23 cm. Strømkabelen er 5 meter og inklusive transformator. Leveres med 96 stk. integrerte LED lyskilder med en effekt på 4,096W.


Konstsmide_6191-203

LED Isbjørnfamilie 48 Lys

LED figur i akryl med 48 hvite lys fra Konstsmide. Figuren forestiller en isbjørnmamma med barn og er veldig søt. Gir en skikkelig koselig effekt på utebelysningen om vinteren.

Isbjørnfamilien har en høyde på 21 cm og en bredde på 38 cm. Strømkabelen er 5 meter lang og har trafo.


Konstsmide_6197-203

LED Snølykt 240 Lys

LED Snølykt i akryl med 240 hvite lys fra Konstsmide. Du får også denne i en mindre versjon som er 30 cm høy med 40 lys og begge vil gi hagen et ekstra hyggelig preg på vinterstid.

Snølykten har en høyde på 90 cm og en bredde på 50 cm. Strømkabelen er 5 meter lang og har trafo.


StarT_583-63

Reinsdyrshode til vegg

Dette er den absolutt kuleste lampen du kan ha til å pynte hagen! Et skinnende reinsdyrhode fra Star Trading vil gi deg en hus- eller garasjevegg naboene misunner deg. Reinsdyrhodet har 64 LED lys og er laget av akryl.

Reinsdyrhodet har en bredde på 65 cm, en høyde på 50 cm og en dybde på 45 cm. Strømkabelen er 5 meter og inklusive transformator. Leveres med 64 stk. integrerte LED lyskilder med en effekt på 4,096W.


StarT_800-39

Reinsdyr og Slede LED Ropelight Silhuett

Nisse med reinsdyr og slede LED silhuett til utebruk fra Star Trading. Passer godt til bruk på hus eller garasjevegg, spesielt hos dere som har en lang vegg med god plass.

LED Silhuetten har en lengde på 270 cm og en høyde på 90 cm. Strømkabelen er 180 cm lang. Anvender 1008 LED pærer.


StarT_800-88

Snømann LED Ropelight Silhuett

En dekorativ LED silhuett av snømann med skjerf og hatt til utebruk fra Star Trading. Passer godt til bruk på hus eller garasjevegg og kommer i ulike varianter med motiv av nisse, juletre, bjeller, snøfnugg og juletre.

LED silhuetten har en bredde på 46 cm og en høyde på 72 cm. Strømkabelen er 180 cm lang. Anvender 216 ikke utskiftbare LED pærer.


 

Comments