Juletema: natur

Miljø og bærekraft står høyt for tiden og det er for en økende del av oss viktig å ta vare på den vakre naturen vi er så heldige å ha rundt oss. Det er viktig å kjøpe produkter av høy kvalitet med godt håndverk som holder lenge og som har liten belastning på kloden. Designbelysning.no handler hovedsakelig inn julevarer fra de to største produsentene i vår del av verden: Konstsmide og Star Trading, begge to lokalisert i Sverige og med produkter av høy kvalitet på samvittigheten. Ta for eksempel Decorus som er en serie med vakre stjerner laget av resirkulert bomull. 

Nordmenn liker det naturlige og det har helt siden den spede begynnelsen av tradisjonen her til lands med pynting til jul vært vanlig å hente inn elementer fra naturens mangfold. Lav, mose, kongler, nøtter, epler, rognebær, kvister, kubber, halm og grantrær bringer julestemningen inn i hus rundt om i de norske hjem. Naturen er også en stor inspirasjonskilde for produksjonen av julebelysning og du finner disse og flere naturlige elementer i juleprodusentenes kolleksjoner.

Uansett hvilken stil eller smak du har er det mye av vår julebelysning som vi tror vil treffe deg som liker å dra naturen inn i huset, enten om det er pynt med inspirasjon fra naturen eller bruk av naturlige materialer.  Det er en stor bredde i dette temaet og vi vil under gjerne vise frem noe av det vi har tilgjengelig innenfor den naturlige julebelysningen.

Treverk

 

Laserskjært

 

Papir

 

Ull og bomull

 

Snøfnugg

 

Grantrær

 

Andre naturmaterialer

Comments