Juletrender 2015

Før i tida ble det meste laget selv, også julepynten. Men selv om gjenbrukstrenden er over oss, blir ennå mye kjøpt nytt til jul. Det er alltid nye trender å følge med på, men det er vel de færreste av oss som kjøper alt nytt hvert år. Det er mange som ønsker mindre ting og mer enkelhet. Nordmenn er ekstremt glad i å ha det koselig og å få en god julestemning, men man trenger nødvendigvis ikke så mange ting for å oppnå det.

Fra årets trender kan vi se at en god del av elementene blir med inn i jula. Dekorpærene som har tatt helt av i det siste er å finne på flere julelamper. Man behøver ikke å kjøpe de med god, gammeldags glødetråd, det finnes nå svært fine og gode LED filament pærer. Glass, som har vært en interiørtrend med lamper i både klart og farget glass, finnes også i julesortimentet.

Vi kan ikke komme utenom de gylne metallene, hvor særlig messing nå kommer for fullt og kobber fortsatt henger med. Er man heldig nok til å ha arvet bestemors kobberlysestake og kanskje noen av mors pynteting i messing, er det bare å mikse og matche, da det nye er å blande ulike materialer. Gull og sort er også en sterk og flott trend og gir et sofistikert og luksuriøst uttrykk. Til og med ulike toner av blått og pasteller finner du som en del av den nordiske juletrenden.

I tillegg til dette skal vi ikke glemme naturmaterialene. Tre, pels, papir og andre naturmaterialer er populære som aldri før, kombiner det du finner utenfor døra med lamper i fargen rust eller adventsstaker og slynger i treverk. Og grankvister! Grankvister slår aldri feil til julepynten og gir en deilig lukt av skog og jul.


StarT_294-05_294-06_294-07

Sort Vridd Stoffledning m/ Metallisk Sokkel

Stoffledninger er både praktisk og morsomt! Kjøp flere og lag din egen lampe, sett de sammen i ulike stiler og bruk ulike dekorative pærer for å endre på uttrykket!

Denne vridde stoffledingen fra Star Trading kommer i sort utførelse med sokkel på 4 cm i kobber, sink eller messing.

Stoffledningen er 3,5 m lang og den anvender 1 stk. maks 40W E27 pære (ekskl.)—bruk en dekorativ en da dette er en del av designet.


ea_rafael

Rafael Glasstjerne

Rafael kommer i to ulike størrelser i klart glass med detaljer i gull eller sølv.

De store stjernene har seks armer og har en diameter på 59 cm, de små har fem armer og en diameter på 44,5 cm. Dette er lekkert utført arbeid og gir minner til barndommens julepynt. Adventsstjernene kommer med en hvit stoffkabel på 3,5 m.

Rafael anvender 1 stk. maks 40W E27 pære. Siden stjernene er gjort i klart glass anbefaler vi å bruke klare pærer da dette ser absolutt best ut og vil heve designet på lampen.


Konstsmide_3542-010TR

Adventsstake LED Kobber 5 Lys

Stilfull nyhet i kobber!

Adventsstake LED med 5 lys produsert i kobber fra Konstsmide. Dette er en meget stilfull og dekorativ stake med lekre detaljer og et industrielt uttrykk.

Staken har en bredde på 42 cm og en høyde på 35 cm. Strømkabelen er 2,4 m lang, sort og har strømbryter. Anvender 5 stk. integrerte LED pærer.


StarT_726-92

Glow Party Batteridrevet LED Lysslynge 5 Lys

Veldig flott og tidsriktig batteridrevet LED lysslynge fra Star Trading med 5 lys. Glow har sort kabel med 5 lyspærer i plast og messing som ser ut som de populære, dekorative pærene med glødetråd. Slyngen kan stilles inn så den står 6 timer på og 18 timer av. En sikker vinner! Den finnes også i en større variant med strømkabel.

Slyngen har en lengde på 100 cm, en høyde på 9 cm og en dybde på 5 cm. Det er 25 cm mellom hver lampe. Strømkabelen er 0,5 meter lang med strømbryter. Anvender 10 stk. integrerte LED lyskilder. 3x AA batterier følger ikke med.


Konstsmide_3144-603

Batteridrevet LED Lysslynge Metallblomster Kobber 10 Lys

Batteridrevet LED lysslynge med 10 kobberfargede metallblomster fra Konstsmide. Lysslyngen gir et varmhvitt og lunt lys med et lekkert lysspill fra det detaljrike mønsteret.

Dette er en svært dekorativ slynge som gjør mye ut av seg.

Lengden på slyngen er 90 cm og det er 10 cm avstand mellom hver metallblomst. Strømkabelen er 30 cm og slyngen anvender 3x AA batterier (medfølger ikke).


Konstsmide_3145-603

Batteridrevet LED Lysslynge Nettingballer Kobber 10 Lys

Batteridrevet LED lysslynge med 10 kobberfargede metallballer med nettingmønster fra Konstsmide. Den formfulle lysslyngen gir et varmhvitt og lunt lys med et lekkert lysspill fra det delikate mønsteret.

Plasser den gjerne i et glassmonter som vist på bildet, på fat eller en borddekorasjon!

Lengden på slyngen er 90 cm og det er 10 cm avstand mellom hver metallblomst. Strømkabelen er 30 cm og slyngen anvender 3x AA batterier (medfølger ikke).


Konstsmide_3157-803

Batteridrevet Metallballer LED Lysslynge Gull 10 Lys

Batteridrevet LED lysslynge med 10 gullfargede metallballer fra Konstsmide. Lysslyngen gir et varmt og lunt lys med et lekkert lysspill. Denne slyngen i kobber med stikkontakt var en av bestselgerne i fjor, i år kommer den i ennå flere utførelser. Du får også den batteridrevne varianten i hvit og sølv.

Lengden på slyngen er 90 cm og det er 10 cm avstand mellom hver metallball som er 4 cm i diameter. Strømkabelen er 30 cm og slyngen anvender 3x AA batterier (medfølger ikke).


 

Comments