Kampanje utebelysning

Tid for hus og hage!

I disse fine vår-tider er det mange som starter å titte på hage og husvegg og har tanker om å freshe opp utebelysningen. Vi kjører derfor ny kampanje!

Du får 25% på alle utelamper fra våre leverandører Eglo og Ea Belysning. Tilbudet varer i litt over en uke, fra søndag 30.4 til og med søndag 7.5.

 Roma Vegglampe

Den vakre serien Roma har rene linjer og er produsert av sort stål og klart glass. Den består av to vegglamper på arm og to kvadratiske vegglamper.

Alamonte 1 Utelamper

Sjekk også gjerne ut seriene Alamonte og Alamonte 1 som har vært svært populær siden vi la de ut. Seriene består av stolpe, hengende taklampe, plafond, vegglampe og bordlampe i rustfritt stål eller sortlakkert galvanisert stål og klart glass.

Vi har lagt ut noen nyheter fra Eglo for anledningen, ta for eksempel en titt på Zamorana om du har en mørk trapp du trenger å lyse opp, Pardela 1 eller Oropus om du vil ha et belyst husnummer eller serien Nisia som mellom annet har en vegglampe med sensor og to ulike stolper. Hele den kjente og kjære serien Bergen med klassiske stolper og vegglamper er også på slag.

 

8W (=58W) E27 LED Filament Normal Pære Dimbar  60W E27 Danlamp Exteriørpære Normalform   4,2W 330lm E27 LED Filament Edison Pære Skumringssensor

Ikke glem å kjøpe gode lyspærer til dine lamper. Vi har et rikt utvalg av mellom annet LED-pærer, Danlamp exteriørpærer og lyskilder med skumringssensor.

 

~ Fri retur og 90 dagers full returrett, også på salgsvarer! ~ 
~ Fri frakt over 2.500 ~  

 

Comments