Kampanjer i januar

2019 er straks her og vi håper dere alle har en fin avslutting på det gamle året og at dere får en god start på det nye. Måtte det bli et lyst og oppløftende år med gode stunder for oss alle.

Vi håper du ser vår vei i løpet av året om du skulle ha behov for belysning. Vi vil fortsette å finne nyheter vi tror du vil like og gi deg kampanjer med ekstra gode priser i løpet av 2019. 

Hele januar
2019 starter med en skikkelig godbit: den mest populære lampen fra Northern, nemlig Oslo Wood! Du får 20% avslag på denne utrolig flotte lampen i hele januar. 

Lagersalg
Vi viderefører vårt populære lagersalg i januar og har lagt til flere lamper som vi tror du vil like. Det vil nok komme noen flere til etter vi har fått ferdigstilt varetellingen.

Det kan være en del å hente i pris på disse lampene, de fleste ligger med 20% rabatt, men du finner avslag fra 10-70%. Lampene med høyest rabatt er samlet i en egen kategori med 40-70% avslag.

Du finner også flere lamper som vi har fått ekstra god pris på i kategorien kampanje. Der ligger det nå mange lamper med 40% og 50% avslag.

Det aller meste av julebelysningen ligger med 40% så her kan du hente mye i pris om du tar en titt innom kategorien!

Månedens Lampe
Vi har bestemt oss for å droppe Månedens Lampe fra i år, men vil fremdeles vise frem og gi dere gode tilbud på enkeltlamper og serier under vår fane kampanje.

Comments