Kobber og Messing

Om det er en sesong som kler kobber og messing, så er det julen!

Kobber er et grunnstoff med en rødlig farge. Den karakteristiske fargen kommer av at kobber reflekterer rødt og oransje lys, og grunnet dets overflatestruktur også absorberer andre frekvenser i det synlige spekteret.

Messing er en legering med kobber og sink som hovedelement. Den inneholder vanligvis 10-40 % sink. Messingen kan også ha andre tilsatsmaterialer, som tinn, aluminium, jern og bly. Det er et slitesterkt materiale med gylden overflate, og er mye brukt for dekorative anvendelser.

Begge materialene/fargeutførelsene har vært svært mye brukt innenfor interiørtrender i år, særlig messing har kommer for fullt. Det gylne tilfører litt luksus til innredningen og har blitt hilst velkommen av mange etter tiår med hvitt og kjølige metaller som rådende. Før var det kobber på 70-tallet og messing på 80-tallet, før børstet stål og aluminium tok over på 90-tallet. Det nye nå er å blande ulike metaller. Bruk de for å få varme detaljer inn i hjemmet ditt, bland nytt og gammelt – finn frem mormors gamle lysestake og julekuler, og bruk de sammen med årets nyheter.  Vi har lagt ut en stor mengde nyheter i vår julebelysning, her får du et lite utvalg.


StarT_728-22_728-21

String Batteridrevet LED Lysslynge 40 Lys Kobber og String Batteridrevet LED Lysslynge 40 Lys Messing

String er en serie svært dekorative batteridrevne slynger i et utvalg av lengder og størrelser. Slyngene har LED lys som ligger langs en metalltråd i sølv, kobber eller messing og er must-have året rundt for å dekorere bordet til fest! Bruk de også gjerne til å dekorere de elementene i interiøret ditt som fortjener litt ekstra stas eller til å pynte gavepakkene til dine elskede litt ekstra.

Lengden på slyngen er 390 cm, høyden er 0,4 cm og dybden er 0,3 cm. Det er 10 cm avstand fra hver LED pære. Strømkabelen er 50 cm og har strømbryter. Leveres med 40 stk. integrerte LED lys med en effekt på 1,2W. 3x AA batteri følger ikke med.


StarT_726-81Batteridrevet LED Lysslynge Gitterhjerte Kobber 10 Lys

Glitrende hjerter i metall med nettingmønster og kobber utførelse fra Star Trading. Lysslyngen har 10 hjerter med hver sin LED lyskilde som lyser vakkert opp og den er utrolig flott både til fest og hverdags. Slyngen har timerfunksjon, så du kan velge at den står på i 6 timer, slår seg av og så slår seg på igjen etter 18 timer.

Lengden på slyngen er 90 cm, høyden er 4 cm og dybden er 1,5 cm. Kabelen er 50 cm og det er 10 cm avstand mellom hver LED lyskilde. Slyngen anvender 10 stk. ikke utskiftbare LED lyskilder med en effekt på 0,3W. 3x AA batterier følger ikke med.


Harstal_40042015033Herstal Batteridrevet Gloria Stripe LED Glasskule Kobber

Gloria er en serie med utrolig flotte kuler fra Herstal laget av glass med innebygd LED lysslynge. Kulene har hvitt eller sort silkebånd til oppheng og kommer med ulikt mønster i sølv eller kobber.

Kulene har en slynge med 10 LED lys og en kabel på 2 meter. Batteriboksen bruker 2x AA batterier (følger ikke med). Diameter på kulen er 10 cm.


Konstsmide_2995-600Metallstjerne Stående Kobbertråd

Delikat adventsstjerne på fot i kobber utførelse fra Konstsmide. Metallstjernen har et rammeverk som er spunnet med tynn metalltråd som gir den et vakkert lysspill. Den hviler på en enkel fot og vil gjerne ha en dekorativ pære.

Stjernen har en bredde på 40 cm og en høyde på 70 cm. Strømkabelen er 1,8 m lang og har strømbryter. Anvender 1 stk. 15W E14 230V pære.


StarT_690-50Edge LED Adventsstjerne Messing

Edge LED Adventsstjerne i messing utførelse fra Star Trading. Vakker og sart stjerne i metall med en tynn LED-lysslynge flettet rundt stengene. Stjernen har litt dimensjon og vil skinne vakkert i vinduet.

Stjernen har en diameter på 40 cm, en høyde på 40 cm og en dybde på 6 cm. Strømkabelen er 3,5 meter lang, transformator inngår. Anvender 30 stk. integrerte LED pærer med en effekt på 0,9W.


StarT_138-00Gustavo Adventsstake 7 Lys Kobber og Gustavo Adventsstake 7 Lys Messing

Gustavo er en elegant adventsstake tilgjengelig i kobber og messing med hvite lys fra Star Trading. Staken har en meget enkel design med en fot med 7 rette armer i stigende høyde hvor den midterste er høyest. Det som gjør at staken skiller seg litt ut er de tre kulene som er plassert på tre av armene. StarT_138-20

Behagelig og vakkert å hvile øynene på!

Stakene har en bredde på 37 cm, en høyde på 37 cm og en dybde på 6 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang, hvit og har strømbryter. Anvender 7 stk. E10 pærer med en effekt på 21W, medfølger.


Comments