Kom mai du skjønne milde!

Hestehoven har kommet og gått, heggen har begynt å blomstre, trærne er nå fulle i irrgrønne blader — det er ikke lengre noen tvil, våren har endelig fått skikkelig tak! Konfirmasjonssesongen er i gang, 17. mai er rett rundt hjørnet og det er ikke lenge før vi får se årets lykkelige nygifte spasere rundt i parkene i solskinnet for å finne den perfekte plassen til å forevige den store dagen.

Det skal ikke mye til for å kunne pynte litt ekstra på den store dagen. Lysslynger er utrolig anvendelig året rundt og gir et lite ekstra piff til dekoren. Bruk de som er batteridrevne inne som en del av borddekorasjonen rundt blomstene og lysene, pynt rundt gavebordet, heng de over eller i vinduskarmen, pynt opp entréen for å ønske gjestene velkommen, eller pynt opp litt ekstra i hagen og på balkongen. I nettbutikken vår finner du et stort utvalg av slynger og vi har gjort det enkelt for deg ved å sortere de på innendørs slynger og dekor på strøm, på batteri og utendørs partyslynger.

Et bra tips når man har bord fulle med servietter og dekor, og voksne og barn med fine klær, er å bytte ut de levende lysene med batteridrevne lys. Da slipper man at det tar fyr i finstasen eller at det drypper voks på finduken. Det finnes en rekke lys som er laget av ekte voks og som ser helt ekte ut, men siden LED ikke avgir noe varme, smelter heller ikke voksen.

Vi kommer til å ta for oss mere om uterommet litt senere utover våren og gi deg noen tips til hva man kan gjøre for å løfte hagen eller balkongen og gjøre de koselige også etter at solen har gått ned. Om du trenger noen tips nå tidlig i mai, kan vi anbefale våre tidligere artikler om lysslynger til sommerhagen og inspirasjon til hvordan du får din flotteste hage. Der finner du tips på fine slynger du kan bruke for å pynte opp ute.

Uansett hvilken anledning du skal feire, krysser vi fingrene for at været blir bra, at maten faller i smak og at det blir en stemningsfull dag med gode venner og familie. Gratulerer med dagen!

Den flotte lysslyngen du ser på hovedbildet er String Bukett LED Lysslynge. Her får du også noen andre tips til hva du kan bruke for å pynte hjemmet eller lokalet til den store festen:


StarT_726-32_marbleMarble Batteridrevet LED Lysslynge 15 Lys

Om du er på jakt etter noen nette slynger til å bruke som borddekorasjon er Marble en av våre mest populære i sin kategori.

Det skjønner vi godt, for dette er en meget pyntelig slynge som passer de fleste anledninger. Den er ganske nøytral i sin design og kan brukes like godt til bryllup som til konfirmasjon.

Marble har 15 LED pærer og hvite kuler med en diameter på 2 cm. Slyngen har også en timer som kan stilles inn på 6 eller 18 timer. Lengden på slyngen er 140 cm og det er 10 cm avstand fra hver LED pære. 3x AA batterier følger ikke med.


StarT_726-57Batteridrevet LED Lysslynge Timer 20 Lys

Passer perfekt til barnebordet eller andre steder hvor du har lyst til å freshe opp med litt farger!

Fargerik og morsom LED lysslynge med 20 fargede LED pærer i friske farger. Passer til både inne- og utebruk og har timer som kan stilles inn på 8 timer på og 16 timer av.

Lengden på slyngen er 190 cm og det er 10 cm avstand fra hver LED pære. Kabelen er 50 cm og har strømbryter. 3x AA batterier følger ikke med.


StarT_726-46String Batteridrevet LED Lysslynge 12 Lys

Delikat sølvfarget lysslynge som tilfører litt ekstra spill til borddekorasjonen og vil skinne i kapp med sølvtøyet!

Du trenger ikke å betale i dyre dommer for at alt skal se perfekt ut, denne slyngen koster kun 59,-, så da kan du fint kjøpe til hele langbordet.

Lengden på slyngen er 110 cm, den har 12 LED pærer og det er 10 cm avstand mellom hver pære. Kabelen er 5 cm og 1x CR2032 batteri følger med.


StarT_726-13Sommerfugl Batteridrevet LED Lysslynge 16 Lys

Om du har en jente som skal konfirmeres i år eller ønsker deg noe feminint som en del av bord-dekoren, kan vi anbefale våre søte sommerfugl-slynger som kommer i flere farger.

Lysslyngen har hvite, delikate og forseggjorte sommerfugler og 16 LED pærer på kabelen. Lengden på slyngen er 120 cm og det er 8 cm avstand fra hver LED pære. Kabelen fra batteriboksen til første pære er ca. 50 cm. 3x AA batterier følger ikke med.

Du får også denne i sort/sølv, lys grønn og lys rosa.


StarT_726-04Batteridrevet LED Lysslynge 15 Lys

Har du en gutt som skal konfirmeres i år eller ønsker deg noe mer maskulint som en del av bord-dekoren, kan vi foreslå disse enkle slyngene som kommer i flere farger, mellom annet blått og grønt.

Lengden på slyngen er 210 cm og det er 15 cm avstand fra hver LED pære. Kabelen fra batteriboksen til første pære er 50 cm. 3x AA batterier følger ikke med.


StarT_459-03Ball Dekorasjonsslynge 20 Lys Hvit

Om du har et gavebord som trenger litt ekstra dekor og har et strømuttak i nærheten, vil denne være et bra valg.

Ball Dekorasjonsslynge er en flott og enkel slynge med 20 stk. hvite kuler fra Star Trading. En av våre absolutte bestselgere året rundt som er ment som stemningslys og pyntelys. Den tar seg godt ut både når lyset er på og når det er av.

Lengden på slyngen er 380 cm og det er 20 cm avstand fra hver kule. Kabelen er 150 cm lang.


StarT_459-93Toft Garland Perle Lysslynge 20 Lys Hvit

Toft er ennå en lekker slynge som går på strøm, denne en flott og stemningsskapende slynge med små, dekorative hvite perler. Perfekt til gavebordet! Eller kanskje som litt ekstra pynt til kakebordet?

Lengden på slyngen er 190 cm og det er 10 cm avstand fra hver pære. Strømkabelen er 3 meter.


Konstsmide_3191-103Papirballer LED Lysslynge 12 Lys Hvit

Stilrent og enkelt design på denne lysslyngen fra Konstsmide med 12 små, hvite papirballer. LED lysslyngen gir et varmt og lunt lys og en delikat tilførelse til festdekoren.

Lengden på slyngen er 200 cm og det er 18 cm avstand mellom hver LED pære. Strømkabelen er 300 cm.


StarT_66-35LED Vokslys Kubbelys

Kubbelys med 3 forskjellige størrelser som gir et lunt og godt lys.

Lysene laget av voks og er gir et naturtro lys. Dette vil være et brannsikkert valg! De kommer i 10, 12 og 15 cm høyde og har en diameter på 7,5 cm.

Lysene er batteridrevne og anvender 3 stk. AAA batterier hver. De har en brenntid på 68 timer og en timer som kan stilles på 18 timer på og 6 timer av.


StarT_66-18Oppladbare LED Telys

6 pk. med LED telys og ladestasjon som ser flotte ut dersom de har en veggflate å lyse mot, gjerne litt oppe på veggen.

Bruk de i dine favoritt telysholdere! Lysene anvender 12 stk. integrerte LED pærer og 6 stk. NiMH batteri (medfølger).

Ladestasjonen har en bredde på 16 cm, en høyde på 8 cm og en dybde på 11 cm. Lysene har en brenntid på ca. 10-12 timer mellom hver lading.


StarT_861-07Stallis LED Lykt

Stallis LED Lykt kommer i to forskjellige størrelser og antikkhvit eller antikkgrå utførelse. Kan brukes like fint inne som ute og er en skikkelig stemningsskaper!

Bruk den på trappa for å ønske gjestene velkommen inn, sett den ved peisen for å skape god stemning, i vinterhagen eller ute på balkongen.

Du får den i 30 og 45 cm høyde. Strømkabelen er 5 meter på begge lyktene så disse kan du fint plassere litt unna strømuttaket.


Comments