Lekker belysning til hagen

Artikkel i In Magasinet Nº2 2014 ~ Tekst: Mona Gullstein | Foto: Design Belysning & Mona Gullstein

 

Enten det er i hagen eller innendørs er det få ting som skaper så mye atmosfære som riktig belysning. Design Belysning er Norges største nettside for belysning og blant deres store utvalg er du nærmest garantert å finne den belysningen som vil være prikken over ièn i akkurat ditt hjem eller din hage!

InMagasinet_1

 

Når sommeren endelig kommer så elsker vi nordmenn å tilbringe så mye tid som mulig i hagen eller på terrassen. Men som i resten av huset har riktig belysning mye å si også for atmosfæren utendørs. Og hos nettbutikken Design Belysning finner du alt du trenger av utendørs belysning. – Det går veldig mye av både hage- og partyslynger nå om sommeren, i tillegg til mindre slynger som er mer til dekorasjon. Mange av slyngene kan dessuten kobles sammen slik at man får akkurat den lengden man ønsker og siden de fleste leverandører nå har gått over til LED pærer slipper man at halvparten av pærene har gått når man tar de frem til neste år, forteller daglig leder Bodil Skaug Holte.

Design Belysning er en av landets største leverandører av hjemmebelysning og tilbehør på nett, og på deres oversiktlige nettside finner du et bredt utvalg belysning. Med over 30 ulike leverandører er det noe for enhver smak og lommebok, og her er du skal det mye til å ikke finne den belysningen som passer perfekt til akkurat ditt hjem.

– Akkurat nå er det sesong for utebelysning, og vi ser at også solcelleprodukter til å pynte opp i hagen er veldig populære. Mange velger dessuten å bytte utelampene nå om sommeren og vi har utelamper i alle stiler slik at man kan velge den som passer til huset eller leiligheten. De som bygger nytt har jo også mulighet til å velge innfelt lys, noe som skaper en utrolig fin stemning.

InMagasinet_2

Kobber, gull og sølv

Som ellers i interiørverdenen er det også trender innen belysning, og Bodil kan fortelle at det akkurat nå går mye i lamper i metaller som kobber, gull og sølv. Og gjerne i kombinasjon med varme toner og naturmaterialer. Denne trenden vil fortsette utover både høst og vinter og hos Design Belysning finner du mange lekre lamper i disse materialene.
Fjærlampene fra danske Vita er også utrolig populære. Disse er laget med ekte fjær og er veldig vakre.
Men ofte kan det være vanskelig å se hvilken belysning som vil være det beste for de ulike rommene og ikke minst orientere seg blant det store utvalget. Selv om Design Belysning har valgt å fokusere på nettbutikk istedenfor tradisjonelle butikker bistår de gjerne med råd og veiledning. Avtaler du et møte i showrommet i Skippergata kan du ta med deg plantegninger og få veiledning til hvordan du mest mulig kan lyssette rommet!

 

Comments