Lysmesse 2016

Det er messetid og vi tok turen innom Ea Belysning og MS Belysning for å se hvilken nyheter vi har å glede oss til fremover. Hvert år åpner de sine lokaler og inviterer alle sine innkjøpere for å finne nye skatter blant årets lamper.

Vi ser at kobber ennå henger med, men det er nå messing som virkelig tar over som det gyldne metallet. Ellers er det mye sort, mye betong, glass, treverk og marmor, og svært mye design hvor de dekorative pærene er sentralt i uttrykket.


Ea Belysning & Eglo

Turen startet som vanlig hos Ea, som i tillegg til å lage egne lamper, også har agentur på lamper fra Eglo Leuchten, en høykvalitetsprodusent fra Østerrike. Vi fikk sett nærmere på mange av lampene i treverk som vi nevnte i forrige innlegg, hyttekos.

Messe2016_EA

Messe2016_Eglo

 

Ea kommer nå med en veldig søt barneromsserie som vi tror barna vil like godt med motiv av frosk, ugle, hund, fly og bil.

Messe2016_EA_barn

 

Sjefen selv kunne vise oss denne godbiten som viser hvordan katalogene deres så ut for over et halvt århundre siden 🙂

Messe2016_EA.gml.kat


MS Belysning

Etter vi var klare hos Ea, gikk turen til Fetsund, hvor MS sine store lokaler ligger. De hadde også i år med seg danske Herstal og svenske Belid, som stilte ut noen av sine nyheter for oss. Lampen som skilte seg mest ut hos MS var nok helt klart lampen Globe, en stor gyroskopisk lampe med tre sorte, roterbare ringer. 

Messe2016_MS

Messe2016_MS_2

Messe2016_MS_3

Messe2016_MS_slynger


Herstal

Herstal stilte som vanlig med sine flotte lamper som alltid er en glede å få titte nærmere på. Den flotteste nyheten syntes vi var at Tac 5 Lysekrone, en av fjorårets nyheter, nå kommer i større versjon med 12 skjermer.

Messe2016_Herstal

Messe2016_Herstal_2


Belid

Til slutt gikk turen til Belid sin stand hvor vi mellom annet fikk ta en nærmere titt på Anemon, en skikkelig kul LED bordlampe i seks ulike utførelser, Boss, en ny dimbar LED taklampe med funksjonsbelysning i tre ulike moduser som kan styres via smarttelefonen din, og serien Gloria, nå i messing og røykfarget glass.

Messe2016_Belid

Messe2016_Belid_2


 

Vi takker for en meget vellykket messe med mye lekkert som vi gleder oss til å legge ut i nettbutikken!

Messe2016_DB

 

Comments