Lysmesse 2018

Årets leverandørmesse hos Ea Belysning og MS Belysning fant sted for en drøy måned siden og var som alltid en meget hyggelig rundtur i deres flotte lokaler i henholdsvis Oslo og Fetsund. Ea har agenturet på den belgiske produsenten Eglo og MS viser frem fra svenske Star Trading i tillegg til å huse Belid og Herstal for anledningen. 

Om det er en trend vi skal trekke frem fra hva vi la merke til blant årets lampenyheter så er det fargen sort. Det er flere nyheter som lanseres i denne anvendelige fargen og en rekke tidligere modeller som i år lanseres i dette fargevalget. Vi er ikke lenger så redde for å bruke sort i større grad i interiøret og dette er en trend som vi har sett øke i popularitet i de seneste årene. Siden vi også nå begynner å bruke farger i større grad enn før er det også fint å ha lamper som vil passe inn med både gult, rødt, blått og alle fargene i mellom.

I tillegg til det sorte ser vi også mye opalhvitt og røykfarget glass, gjerne med krommet glans som gir en speileffekt, noe mer fargebruk, nyheter innen funksjonelle lamper, treverk og tekstiler. Ellers er det verdt å nevne at den svært populære taklampen Townsend fra Eglo nå kommer i en hel serie med mindre versjon av taklampen, samt lamper til bord, gulv og vegg.  Herstal Manola lysekrone kommer nå i sort og ser fantastisk ut, bestselgeren MS Tripoli Vegglampe kommer i ny farge grå i tillegg til sort og stål, MS har laget en ny versjon av Bronx med røykfargede skjermer og en veldig fin vegglampe/hylle med usb, og Belids nyhet Tulip er en taklampe vi spår kommer til å gjøre det bra.

Vi har samlet noen av bildene som vi knipser til inspirasjon og huskeliste til oss selv og deler de med deg slik at du også kan få ta en titt 🙂 Om du finner noe du liker må du gjerne sende oss en epost så ordner vi med bestilling til deg, ellers vil mye av det komme til nettbutikken etterhvert.

 


Comments