Månedens Lampe: august

Månedens Lampe er Rotoball fra SLV!Rotoball er en globeformet lampe fra SLV som du kan bruke både inne og ute, og du får den i to størrelser. Den bruker en E27 lyskilde som gjør at du kan velge selv hvor kraftig den skal være og om du vil bruke en farget pære for ekstra effekt.

Slike lysballer gir deg en veldig hyggelig stemning på din balkong, terrasse eller rundt om i hagen, og de passer også fint som et lyspunkt inne på en stue eller en gang. Plasserer du flere sammen blir det ekstra fint!

Vi håper du liker lampene og gir deg 30% avslag ut måneden.

***

Rotoball er en løsning som iscenesetter uteområdet ditt på en diskret måte. Om det er ute foran huset, på terrassen eller i hagen, overalt skaper den runde lampen en hyggelig stemning i skumringen eller sent om kvelden! Om du plasserer flere Rotoball-lamper i ute, vil det utfolde seg et vakkert lysparadis i hagen din. Denne utelampen er et halvtransparent, mobilt lysobjekt med en lukket, robust lampeskjerm av opalhvit plast. Med kapslingsklasse IP44 samt ledning og støpsel kan lampen benyttes nesten overalt som et vakkert blikkfang i hagen.

Lampene kommer i to størrelser, og begge bruker 1 x E27 maks 24W som lyskilde (medfølger ikke)

Spesifikasjoner:

Utførelse: Hvit
Høyde: 25cm / 40cm
Bredde/dybde: 25cm / 40cm
Lyskilde: E27 maks 24W (medfølger ikke)
Volt: 230V
Materiale: Stål / PE
Klassifisering: Inne og Utendørs, IP44