Månedens Lampe: desember

Månedens Lampe er de tre mest populære størrelsene av UMAGE Eos Fjær Hvit Lampeskjerm: Medium, Large og XL.

Eos har blitt et kjent og kjært navn og er en lampe som fins i en rekke norske hjem. Den har blitt spesielt populær å bruke på soverom, både til de små barna og til de voksne. Med sitt sarte og romantiske uttrykk kan vi godt skjønne at dette er et lys man vil ha på akkurat dette rommet.

Eos er også veldig fin å bruke i andre rom som på stue og i gang, og med sitt store utvalg i størrelser og mulighet til å kombinere med både oppheng, veggstativ, bordstativ og gulvstativ er det ikke vanskelig å finne en som passer. Vi har valgt å sette de 3 mest populære variantene i hvit på salg denne desember måned.

Vi håper du liker lampene og gir deg 20% avslag ut måneden.

I disse tider hvor mange av oss er opptatt av miljø, bærekraftig produksjon og dyre-velferd er det kanskje greit å informere om at fjærlampene kan kjøpes med god samvittighet. Eos er laget av gåsefjær hvor hver fjær er nøye plassert på en papirkjerne for hånd. Gåsefjærene som blir brukt er biprodukt fra næringsmiddelindustrien og er dermed med på å redusere miljøpåvirkningen, siden fjær som ellers ville blitt brent i stedet blir renset og brukt i disse flotte lampeskjermene. Ingen av gåsefjærene kommer fra levende eller mishandlede gjess.

Lampeskjermene selges uten sokkel da de er designet med stor fleksibilitet og de aller fleste kan brukes både som taklampe, gulvlampe, bordlampe eller vegglampe. UMAGE har nå en rekke ulike valgmuligheter til hver lampe, vi har samlet dem alle under UMAGE Lampetilbehør.

Lampeskjermen kommer i en elegant og vakker gaveeske og rutinemessig rengjøring gjøres enkelt med en hårføner. Bruk gjerne en LED pære med litt høy styrke, spesielt om du har dimmebryter koblet til lampen. Bruk ikke spare- eller glødepærer til Eos lampene, da varmen i disse ikke er en bra kombinasjon med limet i lampen og vil gjøre de blir sprø og brune innvendig og tilslutt revne.

UMAGE Eos Medium måler 45 cm i diameter og 30 cm i høyden og er laget av ca 1800 fjær av gjess.

UMAGE Eos Large måler 65 cm i diameter og 40 cm i høyden og er laget av ca 4500 fjær av gjess.

UMAGE Eos XL måler 75 cm i diameter og 45 cm i høyden og er laget av ca 6000 fjær av gjess.

 

Comments