Maskulin jul

Nå skal jeg ærlig innrømme at den som skriver dette innlegget ikke er en mann, men det har vel strengt tatt ingenting med maskulin design å gjøre. Vi har alle både det maskuline og feminine i oss. Når jeg titter rundt på nettet etter maskulin design innen julebelysning finner jeg stikkord som lær, stål, glass og stein, og mest av farger som blått, sort og hvitt. Det er lite krimskrams, men rene, klare linjer og stilren design.

Rafael_maskulin-jul

Vi har funnet frem et knippe julelamper som vi liker og som vi syns passer inn i et stilfullt hjem med ren og maskulin design. Stjernene over er fra serien Rafael Glasstjerner.


Konstsmide_2478-710

Adventsstake By Sort 4 Lys

Konstsmide står bak denne meget flotte lysestaken i sortlakkert treverk. Staken har fire hvite stavlamper og utskjærte silhuetter av en liten by som du kan veksle mellom å vise fronten eller baksiden på. Du finner den også i lignende utførelse med hvitt motiv av landsby.

Staken har en bredde på 44 cm, en dybde på 6 cm og en høyde på 20 cm. Strømkabelen er 1,7 m lang og har strømbryter. Anvender 4 stk. 3W E10 55V pærer.


Konstsmide_3558-710TR

Adventsstake Sort 5 Lys

Adventsstake i metall med sort utførelse fra Konstsmide. Staken har 5 armer med hver sin hvite stavlampe og en ren og klassisk design som vil kunne fungere i de fleste stilretninger.

Staken har en bredde på 44,5 cm og en høyde på 50 cm. Strømkabelen er 1,8 m lang og har strømbryter. Anvender 5 stk. 1,8W E10 24V pærer.


StarT_193-22

Max Metall LED Adventsstake Rust

Max LED Adventsstake i metall og tidsriktig rust utførelse fra Star Trading. Stor og flott lysestake som godt kan plasseres på gulvet! Fra før finnes den i hvit og sort og har solgt godt tidligere år. Rust er ny farge for året.

Staken har en bredde på 77 cm, en høyde på 83 cm og en dybde på 15 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang og har strømbryter. Anvender 9 stk. 1,4W E27 LED pærer, medfølger.


ea_3100000764

Helle Adventsstjerne Kobber

Helle er en meget vakker adventsstjerne fra EA Belysning. Den er en femkantet stjerne i kobber utførelse som er designet for å bruke med en dekorativ pære. Vil ta seg flott ut og gi deg en stemningsfull adventstid!

Stjernen har en lengde på 41 cm og en høyde på 39,5 cm. Anvender 1 stk. maks 40W E27 pære.


StarT_234-22

Sensy Mini Papirstjerne Vindu/Bord 55 cm

Sensy Mini Star i hvit utførelse med metallfot til bord eller vindu fra Star Trading. Dette er en fin klassiker som er populær hver eneste hjul. Det kan vi godt skjønne siden den har en veldig ren og klar design med et enkelt og vakkert mønster på stjernen. Sensy er en serie og finnes i flere varianter.

Sensy Mini Star har en bredde på 34 cm, en høyde på 55 cm og en dybde på 14 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang. Metallholder og fot medfølger.


Konstsmide_3148-103

Batteridrevet LED Lysslynge 16 Aluminiumsballer 6 cm

Batteridrevet LED lysslynge med 16 sølvfargede aluminiumsballer fra Konstsmide. Den blanke lysslyngen gir et varmhvitt og lunt lys med et lekkert lysspill fra det vakre aluminiumsnøstet. Du får den også i en versjon med mindre baller.

Lengden på slyngen er 225 cm og det er 15 cm avstand mellom hver ball som er 6 cm i diameter. Strømkabelen er 3 m og slyngen anvender 3x AA batterier (medfølger ikke).


 

Comments