Mørkeredd?

Har du små barn som syns det er skummelt å legge seg alene på et mørkt soverom? Nå når høsten er her og sola ikke lenger er oppe til sent på natt kan det være skummelt for de små å legge seg og sove.

Den ene bamsen oppe på kommoden gir kanskje fra seg en skygge fra gatelyset som ser skikkelig skummel ut og hva er det som ligger nede på gulvet? Er det et monster, eller var det der genseren havnet når klærne skulle av?

Vi har flere hyggelige lamper i en egen kategori for nattlamper i vår nettbutikk. Den velkjente leverandøren Philips står bak en rekke av dem. En av lampene som en av våre ansatte skryter veldig av er de små vegglampene med sensor som du kan montere ved siden av senga. Når barnet hennes våkner og er litt redd er det bare å strekke opp hånden i nærheten av sensoren, så skrur lampen seg på og gir et trygt og beroligende lys. Pass bare på å ikke montere den for lavt slik at den aktiveres ved den minste bevegelse.

Beroligende lys finner du også i de praktiske 2-i-1 projektorene som både fungerer som en interessant leke om dagen hvor den viser deg bilder fra barnets favoritt Disney-film, og om natten vil den gi akkurat nok lys til at barnet føler seg trygg alene på rommet. 

Ellers kan vi også anbefale de nette lommelyktene og de myke SoftPal som barnet kan ta med seg opp i senga som en liten trøst og hjelp til å få sove. Begge lampene er slitesterke og tåler fall, de har ingen skarpe kanter og er laget av slitesterkt materiale, slik at barna kan leke fritt og bruke fantasien uten at de voksne trenger å bekymre seg. Lommelykt eller SoftPal kan begge være en veileder for barnet på turene til toalettet eller foreldrenes soverom i løpet av natten. De fargerike utformingene er utviklet for å være enkel og komfortabel for små barnehender å holde i.

Alle lampene er flerfunksjonelle og skaper et miljø som oppfordrer barna til å hengi seg til det de liker mest—moro og kreativitet, i tillegg til å hjelpe på nattesøvnen—både barnas og de voksnes. Nattlampene fra Philips er helt sikker i bruk og er utformet for å fungere på barnas premisser. De går på batterier og har LED lyskilder som ikke produserer varme.

Lampene er også rimelige i pris og er et veldig godt tips til små kalendergaver, bursdagsgaver eller julegaver til venner.

Og om det passer bedre med lamper som kan stå i ro på et bord eller en hylle finner du en rekke andre kjempesøte lamper som er formet som kaniner, bamser, enhjørninger, rådyr og andre koselige motiver som kan hjelpe de små med å få en rolig å fin natt, både med og uten batteri.

Comments