Nå kommer jula!

I alle fall i butikkene  😉

Vi tenkte å gi dere noen tips innen julebelysning fremover mot jul på flotte nyheter som de ulike produsentene kommer med i år og gamle favoritter som fremdeles befinner seg i sortimentet. Vi har tre hovedleverandører vi bestiller julebelysning fra; Star Trading, Konstsmide og EA Belysning, alle med lang erfaring i bransjen. Du kan finne både utendørs og innendørs julebelysning i vårt sortiment, og vi har et stort utvalg av mellom annet adventsstaker, adventsstjerner, juletrelys, stavlamper, Lucia lys, slynger, reservepærer, dekor og pynt.

I første omgang starter vi med tre lamper/lampeserier, en fra hver leverandør.


Konstsmide_2492-010

Konstsmide kommer i år med nyheten Adventsstake LED 7 Lys Kobber.

Vi spår at dette kommer til å bli en bestselger i år!

Adventsstaken er ikke så alt for stor, den har en bredde på 38 cm og en høyde på 27,5 cm. Den har et ganske røft uttrykk og design og en veldig fin kobber farge som vil bli ennå penere med tiden. Strømkabel er i sort tekstil og er 240 cm lang med strømbryter.

Staken anvender 7 stk. 0,3W E10 14-55V LED pærer.

 


Rafael-StjernerEt av høydepunktene fra EA Belysning er serien Rafael Glasstjerner.

Rafael kommer i to ulike størrelser i klart glass med detaljer i gull eller sølv.

De store stjernene har seks armer og har en diameter på 59 cm, de små har fem armer og en diameter på 44,5 cm. Dette er lekkert utført arbeid og gir minner til barndommens julepynt. Adventsstjernene kommer med en hvit stoffkabel på 3,5 m.

Rafael anvender 1 stk. maks 40W E27 pære. Siden stjernene er gjort i klart glass anbefaler vi å bruke klare pærer da dette ser absolutt best ut og vil heve designet på lampen.

 


Karla-StjernerEn av favorittene fra Star Trading er serien med LED adventsstjerner med navn Karla.

Om du ikke er så glad i de klassiske stjernene og liker mer minimalistisk design bør du sjekke ut denne.

Karla er utført i klar akryl og har 1 stk. integrert LED pære med en effekt på 0,06W. Serien består av en stor adventsstjerne med en diameter på 33 cm, en liten med bredde på 25 cm og en høyde på 23 cm og samme størrelse i bord versjon med fot.

Bordstjernen har en strømkabel på 1,8 meter og strømbryter, de hengende stjernene har kabel på 3 m.


Comments