Naturlig jul

Om det er en stil innen julepynt som har eksistert så lenge man har pyntet til jul, og som nok alltid kommer til å være populær, så er det den naturlige stilen. Bruk av vår frodige klodes grøde og lån med deg naturen inn i stua!

Pynt med planter som er grønne, har bær eller blomster, og velg for eksempel kranser eller oppsatser med elementer av granbar, einer, kristtorn, misteltein eller tyttebærlyng. Kongler, nøtter, lav, strå, appelsiner og andre naturmaterialer som bearbeidet tre er også populære til å lage julepynt av.

Julen er kjent som en lyshøytid, og både elektriske og levende lys er mye brukt i julepyntingen. Stearinlys kommer i alle former og fasonger og det er nå et stort utvalg på markedet med batteridrevne og oppladbare vokslys med LED lyskilder som gjør at du slipper å bekymre deg for stearinsøl, innhold av palmeolje og brannfare

Viktige ord i tiden er miljøvennlig og bærekraft og også lampeindustrien er bevisst på tematikken rundt dette. Du kan for eksempel spare noen trær ved å kjøpe et grantre av plast som du kan bruke år etter år. Vær også bevisst på å kjøpe kvalitetslamper som holder lenge istedenfor billige varer som bare holder en sesong.


StarT_195-16

Midja LED Adventsstake 5 Lys Oljet Eik

Denne staken har vi lagt ut for deg som er opptatt av kvalitet og naturmaterialer og som vil ha en julebelysning som er rolig og vakker. Midja er laget av fem foter i oljet eik som er dreid i en elegant form og sammenført av en stålstang i midten nede. Enkelt og vakkert!

Adventsstaken har en bredde på 30 cm, en høyde på 42 cm og en dybde på 5,5 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang og har strømbryter. Leveres med 5 stk. E10 LED pærer med en effekt på 1W.


StarT_726-69

Batteridrevet LED Lysslynge Pepperkakeformer Rust 10 Lys

Dette må være den ultimate juleslyngen! Den er utrolig søt med små hjerter, stjerner og grantrær pepperkakeformer i rustbrun farge. Lysslyngen har 10 LED lyskilder som lyser opp hver form. Slyngen har timerfunksjon og finnes også i stålfarget versjon.

Lengden på slyngen er 135 cm, høyden er 6 cm og dybden er 2 cm. Kabelen er 50 cm og det er 15 cm avstand mellom hver LED lyskilde. Slyngen anvender 10 stk. ikke utskiftbare LED lyskilder med en effekt på 0,3W. 3x AA batterier følger ikke med.


StarT_726-79

Batteridrevet LED Lysslynge Natur Hjerte 8 Lys

Treverk er et materiale som aldri går av moten og denne slyngen med utskjærte hjerter i ulike størrelser og former er et fint stykke arbeid. Like fin til fest som til hverdags og en praktisk slynge med timerfunksjon. Den er også tilgjengelig med utskjærte stjerner og en lignende slynge med grantrær i ulike størrelser laget av bark.

Lengden på slyngen er 84 cm, høyden er 8,5 cm og dybden er 0,5 cm. Kabelen er 50 cm og det er 12 cm avstand mellom hver LED lyskilde. Slyngen anvender 8 stk. ikke utskiftbare LED lyskilder med en effekt på 2,4W. 3x AA batterier følger ikke med.


StarT_270-70

Opplyst Trehus Natur

Svært sjarmerende trehus i natur og hvit utførelse fra Star Trading. Huset er vakkert utført med mange små detaljer og den innebygde lysslyngen lyser vakkert ut gjennom vinduene. Lysene kan stilles inn så de lyser i 6 timer og er slukket i 18 timer. Du får den også i hvitbeiset versjon.

Huset har en bredde på 20 cm, en høyde på 49 cm og en dybde på 10,5 cm. Anvender 10 stk. integrerte LED lyskilder. 3x AA batterier følger ikke med.


StarT_860-91_860-81

Tobby LED Tre H210

Naturtro tre i hvit bjørk eller brun med snø utførelse fra Star Trading. Trærne har 124 stk. LED lyskilder og er meget flotte å se på. Du får de også i mindre størrelse, hvorfor ikke kjøpe et av hver og lag en (veldig) liten skog?

Trærne har en bredde på 100 cm, en høyde på 210 cm og en dybde på 100 cm. Strømkabelen er 5 meter og inklusive transformator. Leveres med 124 stk. integrerte LED lyskilder med en effekt på 3,273W.


Konstsmide_2764-000

Batteridrevet LED Grankrans Sensor 60 Lys

Batteridrevet LED Grankrans med 60 varmhvite LED pærer fra Konstsmide. Slyngen har en skumringssensor som automatisk tenner lyssettet ved skumring og står på i 6 timer. Pass på at sensoren som er montert på baksiden rettes utover, så den klarer å registrere lyset. Du får også denne modellen i en mindre variant og med motiv av hjerte eller stjerne.

Kransen har en bredde på 60 cm og en høyde på 60 cm. 4x AA batterier følger ikke med.


StarT_063-73_068-74_063-75

Twinkle LED Vokslys Kubbelys 3 størrelser

Pene og realistiske vokslys med LED lyskilde som gir en naturtro flakring av lyset. De gir et lunt og godt lys og er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser. Lysene har timerfunksjon som gjør at du kan velge at de står på i 6 timer og av i 18 timer.

Kubbelysene er 15, 17,5 og 20 cm høye og har en diameter på 8 cm. Anvender 2 stk. C/LR14 batterier hver, medfølger ikke.


 

Kilde: wikipedia

 

 

Comments