Nyheter fra VITA i 2016

Den danske produsenten VITA har kommet med tre nye lampedesign den seneste tiden og de er alle like elegante!

 

Vita_Acorn_KobberVITA Acorn Lampeskjerm

La oss ta en spasertur gjennom fredfulle skoger. Pust inn den klare, friske luften. Lytt til lyden av vinden som leker med bladene. Nyt synet av de små, ​​delikate eikenøttene liggende på røttene til de majestetiske eiketrærne. Dette er et minne å ta vare på! Det er enkelt og pittoresk, akkurat som VITA Acorn—en lampe som vil sørge for å holde det magiske minnet nær ditt hjerte og i ditt hjem. Vita_Acorn_Stål

Acorn består av tre deler: en myk silikontopp, et glatt ytre skall av glass og en kjerne i en særegen metallisk finish; alt satt sammen i en lekker symfoni. Det er nok sant at Acorn er liten, men det har en hel verden av lys på innsiden!

Lampen er tilgjengelig i polert stål, polert messing og polert kobber. Den er produsert i aluminium, klart glass og silikon og måler 14 cm i diameter og 16 cm i høyden.


Vita_ClavaDine_Stål

VITA Clava Dine Lampeskjerm

Clava Dine deler samme slående design som sin lillesøster Clava som er en liten og utsøkt lampeskjerm med hint mot det retro, perfekt for å henges i klynger. Med sitt eksklusive og elegante utseende vil VITA Clava Dine passe perfekt over både spisebord og salongbord, og vil gi en koselig og elegant følelse.

 

Vita_ClavaDine_MattHvit

 

Lampen kommer i både matt hvit, børstet messing, børstet kobber og polert stål, så den kan lyse opp ethvert hjem. Den er produsert i aluminium og måler 43 cm i diameter og 28 cm i høyden.


Vita_RipplesCurve

VITA Ripples Lampeskjerm

For å hente inspirasjon til VITA Ripples lampeskjerm snudde VITAs designere sine blikk mot de endeløse kilometerne med strender rundt Skandinavia, med sine små bølger dannet av en myk bris over rolig sjø. Ripples kroppsliggjør den nordiske stemning og skjønnhet – dens tidløse design vil bringe med seg den koselige følelsen av varme og harmoni vi alle søker til i vår egen avslappende oase. Ikke la deg lure av dens delikate og myke utseende – denne lampeskjermen, med sitt innovative dekke av silikon, har ubrytelig overflate.

Vita_RipplesSlope

VITA Ripples kommer i tre forskjellige former – Cusp, Slope og Curve. Brukt i en rett linje eller i tilfeldig klynge, disse minimalistiske lampene vil tilby deg akkurat den rette mengde lys som trengs for de spesielle kveldene. Den er produsert i polykarbonat og silikon og måler 15 cm i diameter og henholdsvis 21, 19 og 20 cm i høyden.


Comments