Om Astro

Med et rykte for nyskapende design, høy kvalitet og pålitelig ytelse, lager Astro lamper for innendørs- og utendørsbruk, men spesialiserer seg i baderoms-belysning som er utviklet for å overholde strenge IP44 krav.

Astro Koza

Astro Koza

Kvalitet og design ligger i Astros DNA. Når John Fearon, Managing Director, og James Bassant, Design Director, stiftet selskapet i 1997, delte de både omfattende erfaring innen belysningsbransjen og en spesifikk visjon om service og kvalitet. Dette kombinerte de med en lidenskap for kontemporært design da de skapte Astro.

Kreativitet og integritet er kjerneverdiene bak denne britiske, men også internasjonale, suksesshistorien.

I dag er Astro en etablert og dynamisk leverandør i vekst rettet mot servicebransjen og kvalitetsbevisste privatkunder. Med distributører i 34 land rundt om i verden utgjør eksportsalget nå nesten halvparten av alle salg, som beviser at de aller beste UK-designede produkter virkelig kan lykkes like godt i utlandet så vel som i Storbritannia. Astro vant også prisen “Queen’s Award for Enterprise in International Trade” i 2013.

Astro Kyoto

Astro Kyoto

Tro mot sine røtter fortsetter firmaet å designe og lage prototyper på alle sine produkter hjemme i Storbritannia, og de holder på sin gjenkjennelige signatur gjennom hele sin portofølge. Spesielt banebrytende er Astros utvikling av IP44-kompatible baderoms-lamper, et felt de kan skryte av å ha størst utvalg av i verden.

Konsekvent og betydelig årlig vekst, gjennomsnittlig 20 % fra år til år, er bevis på Astros nøye oppfølging av detaljer i design og service, og de har et dedikert personale og “state-of-the-art” utstyr på sitt 3200 m² store hovedkvarter i Harlow, i nærheten av London. Med et stort distribusjonsnettverk og kontinuerlig produktutvikling forblir Astro like ambisiøs som noensinne.

 

 

Comments