Om EA Belysning

Elektro–Armatur AS, eller EA Belysning, er Norges største leverandør av hjembelysning og tilbehør. EA leverer det meste innen belysning, el-materiell, lyskilder og komponenter. De lagerfører både standardiserte og egen-designede produkter, alt tilpasset norske forhold og brukervennlighet.

EA fasadeElektro-Armatur AS ble etablert i 1934 og er i dag tilknyttet østerrikske Eglo Leuchten GmbH, som er en av de største belysnings-leverandørene globalt, og de tilfører EA et enormt vareutvalg utover den brede kolleksjonen de allerede har. Dette samarbeidet er derfor med på å styrke EA’s posisjon i markedet ytterligere da Eglo har egne selskaper og/eller samarbeidspartnere i samtlige europeiske land og i store deler av verden for øvrig.

Vi tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, et bredt sortiment innenfor moderne og tradisjonell belysning, godkjenninger etter gjeldene norske sikkerhetskrav, permanent lagerhold av hele kolleksjonen og kort leveringstid på bestillings-varer med god tilgang på spennende nyheter innen de fleste kategorier.

Comments