Om Eglo

Ludwig Obwieser’s første butikk i Wattens.Startsignalet for EGLOs store suksesshistorie ble satt i 1969, da Ludwig Obwieser skapte EGLO Leuchten. En viktig milepæl fulgte etter i 1976 med bygging av de første forretningslokalene i Tirol i Østerrike, og EGLO ble i løpet av 1980- tallet etablert som en av de ledende lysprodusentene i Europa.

Ekspansjon i nye markeder ble prioritert og åpningen av den første salgsdivisjonen i Tyskland i 1986 gav et solid fundament for kommende internasjonale forretninger. EGLO har i dag mer enn 70 datterselskaper verden rundt, hvorav de fleste av dem er blant de ledende aktørene i sine markeder.

EGLO Leuchten 1983EGLO er i dag klassifisert som en av de mest vellykkede leverandører av dekorativ belysning i hjemmet. Vår suksesshistorie er et vitnesbyrd til våre kunders tilfredshet, noe som gjør oss veldig stolte.

EGLO er en familiebedrift med tirolske røtter, men som har et hjem de fleste steder i verden. Den spennende blandingen av østerrikske tradisjoner og de mange kulturelle innflytelsene fra våre datterselskaper er basis for vårt varierte og kreative produktspekter. 

De siste 40 årene har EGLO-gruppen utviklet seg til en av de ledende produsenter av dekorativ interiør-belysning. Firmaet har også blitt en stor aktør på verdensmarkedet: i 2012 ble mer enn 15 millioner lamper markedsført i over 50 land på samtlige kontinent.

Ludwig ObwieserMed rundt 90 prosent av produktspekteret produsert av oss sørger EGLO for størst mulig uavhengighet når vi introduserer nye produkt-løsninger, og vi er ekstremt konkurransedyktige grunnet våre høye kvalitetskrav hos våre fabrikker i Ungarn og Kina.

– Ludwig Obwieser, Founder og Associate

Comments