Om Kartell

Famiglia-Luti

Kartell er et ledende design-firma grunnlagt i 1949 av Giulio Castelli og drives nå av Claudio Luti. De har i dag blitt et av symbolene på italiensk kvalitet verden over og er en suksesshistorie fortalt gjennom en fantastisk serie av produkter: møbler, innredning, belysning og tilbehør til hjemmet.

Helt fra starten av har Kartell vært kjent for sin industrielle stil med designartikler i plastmateriale av høyeste kvalitet. Kartells produkter uttrykker språket og atmosfæren til perioden de ble skapt, samtidig som er de tidsriktige. De innlemmer mange andre verdier og budskap, og dette er grunnen til at de har blitt en viktig del av manges hjem. Produktene er skapt av et team designere av internasjonal berømmelse og er 100% «Made in Italy». Utviklingen, bedriftens strategier og oppmerksomheten selskapet har gitt til teknologi og utforming er godt synlig når man ser produktene Kartell har designet. Kolleksjonen til Kartell er multi-funksjonell og har bred appell, deres produkter er enkle å bruke og vakker å beskue. Farge, ironi, klarhet, unike former og et spill for sansene kommer sammen for å lage unike produkter: umiddelbart gjenkjennelig verden over for de følelser de genererer, deres holdbarhet og ubestridte kvalitet.

Kartell_knowhow

Den pågående utviklingen i bruk av plast og eksperimentering med nye teknologier og prosesser er grunnleggende for Kartell, som alltid har forsøkt å innovere sin funksjonelle ytelse og de estetiske kvalitetene til sine produkter. Som et resultat av denne pågående forskningen har helt nye egenskaper blitt introdusert til plast, slik som «satin-finish», klarhet, fleksibilitet, motstand mot atmosfæriske agenter, mykhet og berøring, og overraskende og spesielle farger. I tillegg til å være praktisk og funksjonell, er Kartells plast også sensuell og dyrebar, og den radikalt forvandler oppfatningen av et plastprodukt fra et funksjonelt objekt til et veritabelt luksuriøst element. Kartells «know-how» består av å skyve innovasjon til det ytterste, slik at designere får uttrykke sin kreativitet gjennom ny teknologi og materialer for å skape en ekte “industriell revolusjon” i hjemmet.

BourgieProduksjonen av Kartells produkter overvåkes i hver enkelt fase av selskapets spesialister, som sjekker og vurderer teknologisk egnethet, utvikling og kvalitet, og søker å forene sluttbrukernes krav og forventninger med de industrielle prosessene som brukes.

Den høye graden av stabilitet og repetisjon av disse prosessene gjør at de er ISO 9000 sertifisert, noe som innebærer sporing av ineffektivitet og avfall, utvikling av sluttprodukter som produserer minimalt avfall og forurensning, og som er helt resirkulerbar. Kartells produkter er ikke bare estetisk tiltalende. Deres bevist praktiske egenskaper og multi-funksjonalitet blir stadig kontrollert og overvåket gjennom strenge pålitelighetstester som er utført i henhold til bestemte UNI-standarder.

I dag er produktene distribuert i hele 96 land over hele verden i 120 av Kartells flaggskip, og du finner de i mer enn 4000 utsalgssteder. Kartells image og 65-årige historie er beskrevet gjennom selskapets produkter som har fått flere prestisjetunge internasjonale priser i løpet av de mange årene selskapet har vært i næringslivet, inkludert 9 “Compasso d’ oro”. Fortid, nåtid og fremtid møtes for å beskrive verdien av et varemerke som representerer design og innovasjon.

Bloom2

 

 

Comments