Ren jul i hvitt

En hvit jul var også et tema i fjor når vi tipset dere om julebelysning. For man kommer jo ikke utenom den hvite julen. La deg inspirere av årstiden og gi også innendørs en følelse av snø og vinter, men bruk gyllent lys så du får en varmere tone. Den hvite pynten gir en rolig stemning og følelsen av ditt eget vinter eventyrland inne i din egen stue.

Det fine med det hvite er at du godt kan bruke mange ulike gjenstander, ting og detaljer—når det meste er holdt i hvitt blir helhetsinntrykket likevel dempet. Hent også ting fra naturen som skaper stemning og kontrast til det hvite. Bruk for eksempel grove kvister, mose og liknende. Du må også gjerne blande inn litt sølv, både blankt og matt, det komplimenterer det hvite svært godt.

For mange er julepynten, på lik linje med julematen, en tradisjonsrik tid. Bruk dine favoritter fra tidligere år og spe på med noe nytt. Det finnes i år enn del juleprodukter som like fint kan brukes året rundt, et fint eksempel på det er LYSeKIL stjernene, som vi viser frem i hvit versjon blant lampene under.


StarT_257-01

LYSeKIL Trestjerne Hvit

Er du like begeistret for denne lampen som vi er? LYSeKIL er en meget dekorativ lampe fra Star Trading som er svært anvendelig i sin bruk. Lampen er produsert i treverk, formet som en stjerne og tilgjengelig i fargene hvit, brun og sort. Stjernen er forholdsvis stor og kan plasseres både på bord, gulv og i litt større vinduskarmer. LYSeKIL har en sokkel i messing og den behøver en dekorativ pære for å ta seg best ut.

Stjernen har en bredde på 52 cm, en høyde på 52 cm og en dybde på 10 cm. Strømkabelen er sort, 1,8 meter lang og har strømbryter. Anvender 1 stk. maks 40W E27 dekorativ pære, medfølger ikke.


StarT_500-21_293

Hvit/Sølv Papirstjerne 150 cm

Stor papirstjerne i hvit og sølv utførelse fra Star Trading. Stjernen har små hull i krokemønster og sølvglitter i blomstermønster på en hvit base.

En stor og vakker adventsstjerne!

Stjernen har en diameter på 150 cm og en dybde på 18 cm. Strømkabelen er 3,5 meter lang. Anvender 1 stk. maks 25W E14 pære.


Konstsmide_2478-210

Adventsstake Landsby Hvit 4 Lys

Konstsmide står bak denne meget sjarmerende lysestaken i hvitlakkert treverk. Staken har fire hvite stavlamper og utskjærte silhuetter av grantrær, et hus og to små sopper som du kan veksle mellom å vise fronten eller baksiden på. Du finner den også i lignende utførelse med sort bymotiv.

Staken har en bredde på 44 cm, en dybde på 6 cm og en høyde på 23 cm. Strømkabelen er 1,7 m lang og har strømbryter. Anvender 4 stk. 3W E10 55V pærer.


Konstsmide_3157-103

Batteridrevet Metallballer LED Lysslynge Hvit 10 Lys

Batteridrevet LED lysslynge med 10 stk. hvitfargede metallballer fra Konstsmide. Lysslyngen gir et varmt og lunt lys med et lekkert lysspill. Legg merke til det intrikate og forseggjorte mønsteret! Denne slyngen i kobber med stikkontakt var en av bestselgerne i fjor, i år kommer den i ennå flere utførelser. Du får også den batteridrevne varianten i gull og sølv.

Lengden på slyngen er 90 cm og det er 10 cm avstand mellom hver metallball som er 4 cm i diameter. Strømkabelen er 30 cm og slyngen anvender 3x AA batterier (medfølger ikke).


StarT_728-41

Batteridrevet LED Lysslynge Stjerner

Veldig søt batteridrevet LED lysslynge fra Star Trading med 10 lys. Slyngen har transparent kabel med 10 lyspærer som bor hos hver sin stjerne laget av hvitt treverk. Slyngen kan stilles inn så den står 6 timer på og 18 timer av. Om stjerner ikke er din ting, kan du sjekke ut de med hjerter eller engler.

Slyngen har en lengde på 135 cm, en høyde på 6 cm og en dybde på 1 cm. Det er 15 cm mellom hver lampe. Strømkabelen er 50 cm lang med strømbryter. Anvender 10 stk integrerte LED lyskilder. 3x AA batterier følger ikke med.


StarT_726-61

Garland Perle LED Lysslynge 20 Lys Hvit

Delikat batteridreven LED lysslynge med 20 lys fra Star Trading. Slyngen har mange små og store, hvite perler og passer like godt til julefest som til bryllup, eller hvorfor ikke bare til vakker hverdagspynt? Fin er den uansett hvor du bruker den! Slyngen har timer som kan stilles inn på 6 timer på og 18 timer av.

Lengden på slyngen er 115 cm, høyden er 14 cm og dybden er 0,7 cm. Kabelen er 50 cm og det er 6 cm avstand mellom hvert LED pære. Slyngen anvender 20 stk. ikke utskiftbare LED lyskilder med en effekt på 1,2W. 3x AA batterier følger ikke med.


Comments