SLV

Lys er livet!

Det er nå over 35år siden SLV startet å leke med lys og armaturer . I dag er de en av de ledende leverandører av innovative belysningssystemer, teknisk lys og bolig belysning . Foreløpig har de mer enn 300 ansatte på verdensbasis . Et karakteristisk trekk ved SLV er den balansert forhold mellom innovativ teknikk, up-to -date design og kundevennlige priser. Kompetanse og suverenitet er til enhver tid de viktigste attributtene, mens et bredt utvalg og høy kvalitet standard fullføre SLV’s resultater og produkter .

Fra Proffe til proffere!

Som en internasjonal leverandør av innovative belysningssystemer med et moderne design, har SLV fått en posisjon i B – til – B-markedet , og kontinuerlig utvides markedsandel i Tyskland så vel som i Norge. De har en fokusert på distribusjon av lamper til elektrikere, spesialisert og engroshandel samt ytterligere spesialiserte partnere i mer enn 95 land over hele verden. Design Belysning er ett av firmaene som har gleden av å kunne levere SLV lamper og lyskilder.

En sterk Kollektiv

Som et globalt fungerende leverandør av lys , tar vi utenlandske markeder via datterselskap og samarbeidspartnere. Vi er representert med vårt hovedkontor i Übach – Palenberg nær Aachen , Tyskland samt datterselskaper i Frankrike , Italia , Belgia , Sveits , Russland og USA . I tillegg er det langvarige relasjoner med distribusjonspartnere i mange andre land på fire kontinenter.

 Banebrytende produkter

Sammen med utvalgte designere og langsiktig partnerbedrifter i Østen vil vi kontinuerlig videreutvikle og foredle vårt produktspekter om teknologi og design. Vi er dermed i stand til å tilby produkter av høy kvalitet med up-to – date design med kundevennlige priser, samtidig møte de alle relevante standarder. SLV vil alltid holde tritt med de nyeste trendene og ta de stadig skiftende ønskene og kravene til kunder. SLV’s utbredt spekter av produkter inneholder individuelle belysningsløsninger for boliger og uteområder, samt komplette belysning systemer for kommersiell anvendelse . Vi legger spesiell vekt på bruk av moderne LED- teknologi .

Kundens Lager

En av SLVs nøkkel til suksess er logistikken. De er svært effektiv logistikksenter samt har et romslig høyt stativ lageret der 98 % av vare (over 2500 produkter) holdes tilgjengelig til enhver tid. Dette tillater kortere leveringstid innenfor Europa . Kravet om å være ” kundens lager ” blir dermed virkelighet med SLV .

Comments