Smarte Lighty!

Gjett hva vi solgte absolutt mest av i uka rundt Black Friday i år?

Denne, faktisk:

Og det passer jo bra siden vi tenkte vi skulle tipse dere om den denne uka. Lighty Lysslynge passer perfekt for deg som alltid har hatt lyst på en papirstjerne i vinduet, men ikke har strøm-uttak i nærheten. Den er også gull for deg som vil ha adventsstjernen på timer, fint når man reiser bort i jula og vil at det skal se ut som om noen er hjemme.

Lighty er 8,5 cm bred, 14,5 cm høy og 0,5 cm dyp, med en kabel som er 150 cm lang. Den anvender 12 stk integrerte LED lyskilder på 0,036W og du behøver 3x AA batterier i tillegg, som vil gi deg en livstid på ca 80 timer for hvert batteribytte.

Lysslyngen passer til alle papirstjernene til Star Trading og sannsynligvis alle andre papirstjerner også. Den er vårt anbefalte tilbehør til de populære papirstjernene Lysa, Point og Decorus.

For deg som faktisk har til tilgang til strømuttak har vi nå også akkurat lagt ut to oppheng for deg som heller vil ha det, og trenger et nytt eller trenger å bytte ut det du allerede har. Basic Oppheng er et helt vanlig oppheng i plast på 3,5 eller 5 meter, Lazy Oppheng er hakket penere med stoffledning i fargene hvit, sort, sort/hvit, rød og brun.

Comments