Star Trading AB

Det er ikke så lenge siden Star Trading flyttet hele sin bedrift og gjorde en del endringer i sin struktur. Les litt om hva våre naboer i Sverige skriver om hva som er nytt.

Star_SvenljungaVi har nettopp flyttet inn i våre nybygde lokaler på 17.000 kvadratmeter med kontor, lager og showroom. Vi er ennå i Svenljunga, sør for Borås, men har valgt å flytte hele bedriften fordi det rett og slett ble for trangt. Samtidig som vi flytter til et moderne, nybygd lager lanserer vi også et helt nytt logistikksystem. Målet med alt dette er selvfølgelig å være i stand til å gi våre kunder førsteklasses service, for vi av alle vet hvor viktig logistikk er i julebransjen. Vi beholder de samme telefonnumre, e-postadresser og postboks, det eneste som endrer seg er leverings- og besøksadresse. I dag finner du oss på Star Street 1, 512 50 Svenljunga – Sveriges første “gate”.

I forbindelse med flyttingen endrer vi også logo og merkevarestrategi. Fra tidligere å ha brukt flere forskjellige merker har vi nå samlet våre produkter under varemerket Star Trading, med vekt på Star, og benytter også sjansen til å modernisere og forbedre vår forbrukeremballasje. Våre populære og velkjente systemslynger vil imidlertid beholde sine tidligere navn og lignende emballasje. Den nye emballasjelinjen skal gjøre produktene mer attraktive i butikkhyllen. Det samlede varemerket skal gjøre det enklere både for oss selv og våre forhandlere å markedsføre produktene til sluttbruker. Vi vil påpeke at det vil ta tid å erstatte alle varene, og at det derfor fremdeles kan finnes produkter i vår tradisjonelle emballasjedesign.

Med profilendringen vil vi også presisere at Star Trading er ikke lenger bare er en julebedrift, selv om vi fortsatt har en klar juleprofil. Med årets sortiment setter vi en klarere og bredere fokus på party lysslynger og solcelledrevne produkter for vår og sommer. Vi har også i stor grad økt utvalget av LED-lyskilder og batteridrevne lys—produkter som brukes året rundt. Med over 500 nyheter i årets katalog kan vi garantere at du vil finne mye nytt og spennende selv blant juleproduktene—ikke gå glipp av f.eks. vår nye kolleksjon av juletrær med og uten belysning.

Det å presentere nyheter er egentlig ikke noe nytt for oss i Star Trading. For selv om mye er i endring opprettholder vi nøyaktig den samme grunnleggende filosofien. Vi skal tilby et bredt spekter av kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser og levere varene når kunden vil ha dem.

kilde: startrading.se

Comments