Svart jul

Fra årets julekataloger ser vi veldig mye av fargen sort, og gjerne med ren og enkel design. Så er spørsmålet—kan sort noen gang bli en populær julefarge? Blir det for mye av det mørke her oppe i nord med den sorte natta? Trenger vi hvitt og rødt for å få den riktige og koselige julestemningen?

Mange mener kanskje det høres litt dystert ut med sort og grått i julehøytiden, men det trenger det absolutt ikke bli dersom man kombinerer de mørke tonene riktig. Du trenger jo ikke bytte ut all julepynten din og kjøre på med alt nytt, men noen innslag av for eksempel grått eller sort kan være lekkert. Sort passer jo tross alt sammen med alle tenkelige farger. Bruk det som et element til den tradisjonsrike julepynten, bland det for eksempel med kobber og messing som er veldig heldige kombinasjoner.

Eller kjør alt svart, sett på noe metal og drikk et glass stout 😉 Her får du i alle fall noen utvalgte sorte lamper fra vår julebelysning.


StarT_217-82

Elias Adventsstake 5 Lys Sort/Kobber

Elias har en meget tiltalende form og utførelse som vil gjøre denne staken til et populært valg til julebelysningen. Adventsstaken har 5 høye, hvite lys og små kobbermansjetter som komplimenterer den sorte fargen godt.

Adventsstaken har en bredde på 34,5 cm, en høyde på 67 cm og en dybde på 8 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang og har strømbryter. Leveres med 5 stk. E10 pærer med en effekt på 15W.


StarT_257-02

LYSeKIL Trestjerne Sort

LYSeKIL er en meget dekorativ lampe fra Star Trading som er svært anvendelig i sin bruk. Lampen er produsert i treverk, formet som en stjerne og tilgjengelig i fargene hvit, brun og sort. Stjernen er forholdsvis stor og kan plasseres både på bord, gulv og i litt større vinduskarmer. LYSeKIL har en sokkel i messing og den behøver en dekorativ pære for å ta seg best ut.

Stjernen har en bredde på 52 cm, en høyde på 52 cm og en dybde på 10 cm. Strømkabelen er sort, 1,8 meter lang og har strømbryter. Anvender 1 stk. maks 40W E27 dekorativ pære, medfølger ikke.


StarT_231-17

Katabo Papirstjerne 70 cm Sort

Katabo er en serie med sjarmerende papirstjerner fra Star Trading. Denne stjernen er tidsriktig utført i sort og har et fint mønster med små utskjærte stjerner og rundinger.

Stjernen har en diameter på 70 cm og en dybde på 15,7 cm. Strømkabelen er 3,5 meter lang. Anvender 1 stk. E14 pære.


StarT_457-14

Jolly LED Lysslynge Sort 10 Lys

Jolly er en serie meget fine og anvendelige lysslynger fra Star Trading. Slyngen har 10 lysballer som ser ut som små garnnøster og gir deg et vakkert lys med et kult skyggespill. Slyngene fås i mange farger som du gjerne må kombinere med hverandre, og finnes også i en batteridrevet variant. Denne slyngen har tre nyanser av sort farge.

Slyngen har en lengde på 135 cm, en høyde på 7 cm og en dybde på 6 cm. Det er 15 cm mellom hver lyskilde og strømkabelen er 3 m lang med trafo. Slyngen har 10 stk. integrerte LED lyskilder med effekt på 0,3W.


Konstsmide_3156-703

Metallballer LED Lysslynge 24 Lys Sort

Lysslynge med 24 stk. sortfargede metallballer fra Konstsmide. LED lysslyngen gir et varmt og lunt lys med et lekkert lysspill. Legg merke til det intrikate og forseggjorte mønsteret! Denne slyngen i kobber var en av bestselgerne i fjor, i år kommer den i ennå flere utførelser.

Lengden på slyngen er 300 cm og det er 13 cm avstand mellom hver LED pære. Strømkabelen er 300 cm og inklusive trafo.


Comments