System LED

Et enkelt, toppklasses system for store, slitesterke og varige dekorasjoner!

 

Sortimentet omfatter produkter i forskjellige farger, noe som gjør System LED til løsningen for alle som ønsker å bli lagt merke til. Livstiden er så mye som 50 000 timer, og det gir et svært kraftig lys. Det er fortsatt like brukervennlig som alle våre andre produkter.

System-LED-grantreDet fine med systemet er at du kan mikse og matche som du vil med ulike produkter. Du kan også belyse store områder på bare et strømuttak og uten å måtte bruke flere stikkontakter. Produktene er enkle å montere og skrus i hverandre. Om en kopling ikke er i bruk er den beskyttet av en hette som sørger for at vann ikke trenger inn.

Det viktigste du må huske på om du kjøper single produkter er at strømkabelen ikke medfølger og må kjøpes i tillegg. Det kan også lønne seg å kjøpe en T-kobling eller en Ringkobling om du ønsker å fordele lysslyngene eller nettene i forskjellige retninger. Vi kan også anbefale deg å kjøpe et sett med Kroker for lettere å kunne feste de til f.eks. takrennen og eventuelt en Forlengelseskabel om det er behov for det.

For å gjøre det litt enklere for deg har vi lagt ut noen ferdigpakker med slynger på 5 eller 3 meter med det du behøver for å belyse et grantre og en flaggstang.

Om du vil lage din egendesignede pakke til for eksempel å belyse et grantre på opptil 10 meter gjør du det på følgende måte:

  1. Monter Ringkobling i toppen av treet
  2. Til denne kobles en Forlengelseskabel på 5 meter som igjen kobles til Startkabel på 1,8 meter
  3. Koble på ønsket mengde av lysslynger, gjerne de på 5 meter eller 3 meter. En ringkobling kan ta 5 slynger.

Hvis treet er større enn 10 meter anbefaler vi 2-3 ringkoblinger.

Om du ikke har grantre på tunet eller i hagen, men for eksempel et bjørketre som skal belyses behøver du ikke ringkoblingen. Da er det bedre å kjøpe startkabelen og kople til ønsket mengde av lysslynger direkte i denne, eventuelt i en T-kobling som gir deg ennå mer rekkevidde. Så er det bare å snurre slyngene rundt stammen og grenene i ønsket mønster. Ikke glem å få med forlengelseskabelen om det er et stykke til nærmeste strømuttak.

For belysning av bygninger vil det være fint å bruke systemene med istappslynger som kan festes i takrennen ved hjelp av sett med kroker. Husk startkabel og monter så mange slynger som ønsket i denne, men vær oppmerksom på at det finnes begrensninger på hvor mange slynger som kan seriekobles på en stikkontakt. Dette er opplyst i teksten til produktet.

Om du ikke liker istappslyngene har vi også stjerner, girlandere og nett i vårt sortiment. Bruk den stilen du vil og kombiner gjerne flere av produktene med hverandre, alt som ligger i kategorien System LED kan kombineres med hverandre!

Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål om montering eller forespørsler på andre slynger som kan skaffes fra leverandør. Ta en titt på Star Tradings julekatalog for 2014 for flere valg i samme system (System LED fra side 250), men vær oppmerksom på at den tar litt tid å laste ned.

Lykke til!

Comments