Tradisjonell jul

Det er mange der ute som bare kjører den tradisjonelle julestilen og ikke syns det blir skikkelig julestemning uten. Røde duker, gardiner og pynt, nisser i alle størrelser og fasonger, julebukker i halm med røde bånd, grankvister, reinlav og kongler. Den klassiske, røde julen er julen som aldri går av moten og vekker mange fine minner fra barndommen. Det er julen vi alle kjenner, fylt med tradisjoner igjennom generasjoner.

Det er ikke bare rød som er den tradisjonelle julefargen; hvit, sølv og grå er også faste innslag. Kobber og messing, som jo er ganske trendy i år, har også sine røtter i den tradisjonsrike juledekoren og var nok et innslag i henholdsvis bestemor og mors pynt. Bland dette med treverk og andre elementer fra naturen så blir det akkurat som når vi var små. Har du ikke arvet noen julebelysning fra tidligere generasjoner, har vi noen lamper som faller fint inn under den tradisjonsrike og stemningsfulle julestilen.


StarT_236-08

Metasol Papirstjerne 70 cm Grå

Metasol er en klassisk og vakker papirstjerne fra Star Trading. Stjernen er utført i grå farge og har et delikat og tradisjonsrikt mønster med hjerter, kronblader og snirklerier.

Stjernen har en diameter på 70 cm og en dybde på 15,7 cm. Strømkabelen er 3,5 meter lang. Anvender 1 stk. E14 pære.


StarT_231-16

Katabo Papirstjerne 70 cm Rød

Katabo er en serie med sjarmerende papirstjerner fra Star Trading. Denne stjernen er utført i klassisk rød og har et fint mønster med små utskjærte stjerner og rundinger.

Stjernen har en diameter på 70 cm og en dybde på 15,7 cm. Strømkabelen er 3,5 meter lang. Anvender 1 stk. E14 pære.


StarT_231-20

Sensy Papirstjerne 70 cm

Sensy Star 70 cm i hvit utførelse fra Star Trading. Dette er en fin klassiker som er populær hver eneste hjul. Det kan vi godt skjønne siden den har en veldig ren og klar design med et enkelt og vakkert mønster på stjernen. Finnes også i 54 cm og 100 cm, samt to stående varianter.

Stjernen har en diameter på 70 cm og en dybde på 15,7 cm. Strømkabelen er 3,5 meter lang. Anvender 1 stk. max 25W E14 pære.


StarT_711-10

Betlehem Adventsstjerne Kobber

Betlehem Adventsstjerne i metall med kobber utførelse fra Star Trading. Vakker og klassisk stjerne som ikke går av moten. Underskrevede liker denne ekstra godt siden mamma har hatt den hengende hver jul i kjellerstua siden 70-tallet. Betlehem er også tilgjengelig i messing og hvit utførelse.

Stjernen har en bredde på 25 cm, en høyde på 35 cm og en dybde på 6 cm. Strømkabelen er 3,5 meter lang.


StarT_266-58

Halla LED Adventsstake 7 Lys Hvit

Halla er en serie med enkle og klassiske lysestaker i tre designet av Charlotte Falck fra Star Trading. Denne staken har syv lys og er utført i hvit farge med hvite stavlys. I tillegg har lysene små mansjetter i messing som gir den et veldig vakkert og rent uttrykk.

Adventsstaken har en bredde på 53 cm, en høyde på 52,5 cm og en dybde på 6,5 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang, hvit og har strømbryter. Leveres med 7 stk. E10 LED pærer med en effekt på 1,4W.


StarT_068-04_2

Voksbelagte LED Telys 2 stk.

Pene og realistiske små vokslys med LED lyskilder som gir et lunt og godt lys. Lysene er laget av plast, men har et voksbelegg som gjør de veldig fine. De er utrolig praktiske og miljøvennlige – du slipper å tenke på unødig bruk av aluminium og å sjekke om det er palmeolje i de, du trenger ikke å bekymre deg for å gå fra de en stund eller å glemme å slukke de om kvelden. LED lysene blir ikke varme, er ikke brannfarlige og du slipper unødig avfall!

Lysene har en diameter på 3,6 cm, en høyde på 2,4 cm og en dybde på 3,6 cm. Anvender 2x CR2032 (medfølger), som gir en brenntid på ca. 72 timer.


StarT_476-31

LED Party Lysslynge Kongle 20 Lys Multifarget

Svært søt og koselig fargerik lysslynge til bruk i hagen. Slyngen har 20 LED lyskilder som ser ut som små kongler og har en liten krok som gjør at du enkelt kan henge de opp i en busk eller et tre. Du kan godt bruke den innendørs også om du vil. En garantert vinner!

Slyngen har en lengde på 475 cm, en høyde på 6 cm og en dybde på 2 cm. Det er 25 cm mellom hver lyskilde og strømkabelen er 5 m lang med trafo. Slyngen har 20 stk. integrerte LED lyskilder med effekt på 0,48W.

(dessverre utsolgt jul 2015)


Konstsmide_2754-000

Batteridrevet LED Grankrans Sensor 40 Lys

Batteridrevet LED Grankrans med 40 varmhvite LED pærer fra Konstsmide. Slyngen har en skumringssensor som automatisk tenner lyssettet ved skumring og står på i 6 timer. Pass på at sensoren som er montert på baksiden rettes utover, så den klarer å registrere lyset. Du får også denne modellen i en større variant og med motiv av hjerte eller stjerne.

Kransen har en bredde på 45 cm og en høyde på 45 cm. 4x AA batterier følger ikke med.


StarT_800-87

Nisse m/ Gran LED Ropelight Silhuett

Utendørs silhuetter har vært populære i mange år og er fremdeles noe av det vi handler en god del av inn til lager hvert år. Dette er en dekorativ LED silhuett til utebruk av nisse med høy topplue som bærer på en gran fra Star Trading. Passer godt til bruk på hus eller garasjevegg.

LED silhuetten har en bredde på 62 cm og en høyde på 140 cm. Strømkabelen er 180 cm lang. Anvender 324 ikke utskiftbare LED pærer.


Comments