Trendy jul med kobber!

En av de aller mest trendy fargene i år er definitivt kobber. Dette er forøvrig ingen ny farge innen lampeindustrien, men den har virkelig slått til for fullt i år. Dette er også svært synlig i alle de lekre nyhetene vi har tatt inn i årets julesortiment. Her er det mye fint å velge i!

Kobber er forøvrig et gammelt metall som kan spores 10 000 år tilbake i tid og har vært brukt av de eldste kjente sivilisasjoner. Det er det eneste fargede metallet ved siden av gull og grunnet den karakteristiske fargen som reflekterer rødt og oransje lys, men også absorberer andre frekvenser i det synlige spekteret, har dette blitt et populært materiale til bruk i lamper. Bruk av kobber i lamper gir liv til interiøret og skaper en lun atmosfære i rommet. Altså; perfekt for julebelysningen!


T1011-75-mTindra Stjerne Kobber

En av de mest spennende nyhetene i år kommer fra Belid.

Tindra kommer i tre ulike størrelser og er satt sammen av to plater som kan stilles inn så de enten står diagonalt eller du kan vri den bakerste for å oppnå en ekstra dimensjon. Dette skaper en veldig kul effekt og gir deg muligheten til å variere designet fra år til år.

Stjernen kommer med diameter på 35, 45 og 55 cm. Anvender 1 stk. 25W G9 pære, medfølger.


T1136-75

Berga Stjerne Kobber 45 cm

Nydelig stjerne, også denne med variasjonsmuligheter på design, men litt bredere og røffere i design enn sin søster Tindra.

Den har samme prinsipp som Tindra og er satt sammen av to plater som kan stilles inn så de enten står diagonalt eller du kan vri den bakerste for å oppnå en ekstra dimensjon. Den er designet av Johan Carpner som for øvrig også har designet den flotte krystallampen October for Krebs. Men sin usymmetriske stil og geniale anvendelighet vil Berga være et must for alle design-elskere!

Stjernen har en diameter på 45 cm. Anvender 1 stk. 25W G9 pære, medfølger.


B401297_2

Regal Adventsstake Sort/Kobber

Belid kommer med flere treats til julen i år — Regal Adventsstake er en ganske stilren stake i kobber og sortlakkert metal, men har en finesse som er verdt en ekstra titt.

De 4 lysene kan nemlig enkelt stilles inn i ulike høyder for å variere uttrykket, noe som gjør den til en stake du har lyst å ta frem til hver eneste jul. Siden den bruker 4 stk. maks 40W E14 pærer vil den gi deg svært godt lys. Vi vil for øvrig anbefale deg å ikke bruke for høy wattstyrke da 4 stk. 40W kan bli i overkant mye. Vi anbefaler å kun bruke klare pærer da dette vil heve designet på lampen. Bruk gjerne de lekre Danlamp-pærene som er utrolig dekorative!

Staken har en justerbar høyde på 15,2-21,5 cm, en bredde på 8 cm og en lengde på 38 cm.


Konstsmide_2492-010

Adventsstake LED 7 Lys Kobber.

Konstsmide kommer i år med denne nyheten som vi spår kommer til å bli en bestselger!

Vi har nevnt den før, men denne er absolutt verdt å titte på flere ganger. Adventsstaken er ikke så alt for stor, den har en bredde på 38 cm og en høyde på 27,5 cm. Den har et ganske røft uttrykk og design og en veldig fin kobber farge som vil bli ennå penere med tiden.

Strømkabel er i sort tekstil og er 240 cm lang med strømbryter. Staken anvender 7 stk. 0,3W E10 14-55V LED pærer.

 


3156-603

Metallballer LED Lysslynge 24 Lys Kobber

Metall er virkelig i vinden som aldri før og en annen av årets nyheter er denne lysslyngen med 24 kobberfargede metallballer fra Konstsmide.

Den har et nydelig mønster og slipper ut et varmt og lunt lys i et vakkert lysspill. Dette er en ganske lang slynge, den har en lengde på hele 3 meter med 13 cm avstand mellom hver LED pære. Bruk den til juletreet, til vinduskarmen eller dander den over en hylle eller på et bord!

Strømkabelen er transparent og 3 meter lang.


Comments