Velkommen ferm LIVING!

Vi har gleden av å få presentere vår nyeste leverandør:

 

 

En oppriktig lidenskap for design, håndverk og estetikk var de grunnleggende elementene i etableringen av ferm LIVING i 2006. Fra sin base i København har de gjennom årene utviklet en karakteristisk og stilsikker design som bringer liv og skjønnhet til ditt hjem. De skaper moderne design med et snev av sjarm fra midten av forrige århundre, og med en kjærlig referanse til vår skandinaviske design-arv.


Vi har valgt å ta inn hele deres ferm LIVING kiDs lampekolleksjon og det er noen riktig fine godbiter i den. Du finner nå tilgjengelig i vår nettbutikk deres fantastiske vegglamper produsert av finerplater med enten malte fronter eller fronter i røykt eikefiner. Motivene er utført i ikonisk stil og består av Fox, My Deer, Cloud, Air Ballon, Car, House og Tree.

Prisen på vegglampene er 639,-.

 
Nytt av året er, i tillegg til noen nye, duse fargevalg på vegglampene, tre lampeskjermer i tvunnet papir i ulik farge og størrelse. Lampeskjermene er håndlaget, og hver enkelt skjerm er unik. De er fremstilt av tvunnet papir, noe som gir et holdbart produkt i et naturlig og ærlig materiale.

Lampeskjermene er leveringsklar i slutten av april og koster det samme som vegglampene: 639,-.

 

Det er en del av ferm LIVINGs DNA å beskytte produksjonen av sine designobjekter og møbler. Derfor produserer de alt i henhold til kunsthåndverkets tradisjoner i ærlige materialer og med et oppmerksomt øye for detaljer. Med ærlige materialer menes rene og gode råvarer med minimal miljøpåvirkning. ferm LIVING skaper produkter for de små, oppriktige øyeblikkene i hverdagen. Med sitt originale designspråk har de subtil design til ethvert hjørne av ditt liv.

Og de elsker det de gjør!


 

Comments