Vi spår julens favoritter

Vi har allerede jobbet med årets julebelysning i lang tid og lageret vårt fylles daglig opp av herlige nyheter og gamle klassikere. Det er hvert år en stor jobb å sørge for at vi velger de riktige julelampene som vi har tro på at vår kundegruppe vil like. Det er minst like viktig å sørge for å ha riktig antall på vårt lager i Oslo slik at vi har nok til alle dere som vil kjøpe. Det blir fort utsolgt hos våre leverandører, så julesesongen er en liten kunst å mestre. Dette er tross alt den sesongen i hele året hvor det blir solgt mest belysning.

I år som årene før har vi valgt ut noen julefavoritter som vi tror kommer til å bli tatt godt imot av våre følgere og kunder. Fargemessig finner vi mye sort, messing og ennå noe kobber, vi ser fine innslag av pels, både behandlet og ubehandlet treverk og mye vakker og smart design. Vi kan også nevne at det bare blir mer og mer juleprodukter med LED, og i år finnes det også LED universalpærer til de aller fleste adventsstakene.

Vi er ikke ferdige med å legge ut alle nyhetene ennå, men de blir fortløpende tilgjengelig under julebelysning på designbelysning.no hvor du finner både innendørs og utendørs julebelysning. Ta også gjerne en titt i årets katalog fra Star Trading, er du tidlig ute er det stor sannsynlighet for at vi kan bestille det meste i katalogen for deg.

 

Staffans Fålar Lysestake 5 Lys Natur/HvitStaffans Fålar Lysestake

Dette er en nydelig og sjarmerende adventsstake i treverk fra Star Trading med en hyrde med stjerne og fem grovt utskjærte føll stående på en hvitmalt base i tre høyder. Hyrden og føllene er utførte i ulike nyanser av brunt og stavlampene står bak figurene og lyser de vakkert opp. Vi spår at denne kommer til å bli like populær som Luciatoget og Luciakoret var i fjor.

Adventsstaken har en bredde på 45 cm, en dybde på 10,7 cm og en høyde på 29 cm.
Strømkabelen er 1,8 meter lang og har strømbryter.

Leveres med 5 stk. E10 pærer med en samlet effekt på 15W.


Luciatog LysestakeLuciatog Lysestake

Luciatog Lysestake er ingen nyhet, det er derimot en god gammel klassiker. 

Lysestaken har vært det mest populære juleproduktet de siste par årene og ble utsolgt veldig raskt det første året. Adventsstaken er ennå svært etterspurt og det er stor interesse for det hele året. Kombinasjonen av det søte uttrykket og bruken av enkle og solide materialer i rene farger scorer høyt i fleste hjem og gjør dette til en sikker vinner. Vi har sørget for å bestille mange til lager i år også!

Luciatoget ble designet av Sten Bengtsson (1915-1991). Han var en kjent belysningsarkitekt på Ateljé Lyktan under 1950- og 60-tallet og jobbet i årene etter som frilansarkitekt for flere produsenter i belysningsbransjen.

Luciatoget har en bredde på 48 cm og en høyde på 22 cm. Kabelen til lysestaken er 1,8 meter og den anvender 7 stk. 3W E10 34V pærer.


Luciakor LysestakeLuciakor Lysestake

Luciakoret konkurrerte i fjor med Luciatoget om å bli julens mest solgte produkt. Det skjønner vi godt for dette er en meget søt adventsstake og den er også tanken rimeligere enn sin søster.

Fantastisk søt Luciakor Lysestake i treverk fra Star Trading. Adventsstaken har tre Luciajenter med rosa kinn og to nisser med topplue som står på rekke på en sort base. Vil garantert gjøre adventstiden koselig!

Luciakoret har en bredde på 32,5 cm, en dybde på 6,7 cm og en høyde på 22 cm.

Kabelen til staken er 1,8 meter og den anvender 5 stk. 3W E10 pærer.


Adventsstake 2309 JUL Hvit 4 LysAdventsstake 2309 JUL Hvit 4 Lys

Adventsstake i hvitlakkert treverk og 4 hvite stavlamper fra Konstsmide. Dette er en både klassisk og stilren stake som vil kunne fungere i de fleste hjem. Designen er bokstavene JUL i store bokstaver som står på en firkantet base hvor stavlampene stiger opp fra enden på bokstavene—veldig enkel og fin!

Adventsstaken finnes også i rød utførelse.

Staken har en bredde på 23,5 cm og en høyde på 25 cm.

Strømkabelen er 1,7 m lang og har strømbryter.

Anvender 4 stk. 3W E10 55V pærer.


Papirstjerne 2938 Hvit 60 cmPapirstjerne 2938 Hvit 60 cm

Meget dekorativ adventsstjerne i papir fra Konstsmide. Papirstjernen er kuttet i et vakkert mønster og er utført i hvit farge.

Denne stjernen var en nyhet fra Konstsmide i fjor, men ble så populær at den ble utsolgt før vi rakk å bestille den. I år har vi sikret oss en del på lager.

Stjernen har en diameter på 60 cm.

Strømkabelen er 5 m lang med strømbryter.

Anvender 1 stk. E14 pære (medfølger ikke).


Edge LED AdventsstjerneEdge LED Adventsstjerne Kobber

Edge LED Adventsstjerne i kobber utførelse fra Star Trading. Vakker og sart stjerne i metall med en tynn LED-lysslynge flettet rundt stengene. Stjernen har litt dybde og vil skinne vakkert i vinduet.

Edge er en hel serie fra Star Trading i utførelsene messing, kobber og sølv og du finner også noen meget vakre lysslynger hvor en av de er vist under.

Stjernen har en diameter på 40 cm og en dybde på 6 cm.

Strømkabelen er 3,5 meter lang, transformator inngår.

Anvender 30 stk. integrerte LED pærer med en effekt på 0,9W.


Metallstjerne på fot 2995 MessingtrådMetallstjerne på fot 2995 Messingtråd

Delikat adventsstjerne på fot i messing utførelse fra Konstsmide. Metallstjernen har et tredimensjonalt rammeverk som er spunnet med tynn metalltråd. Dette gir stjernen et meget vakkert lysspill.

Også denne stjernen er del av en serie og du finner den i bordversjon i messing, kobber og sølv, samt i hengende stjerne i kobber og sølv.

Stjernen har en bredde på 40 cm og en høyde på 70 cm.

Strømkabelen er 1,8 m lang med strømbryter.

Anvender 1 stk. E14 pære (medfølger ikke).


Edge Lysslynge 10 LED MessingEdge Lysslynge 10 LED Messing

Edge er en utrolig dekorativ LED lysslynge fra Star Trading med 10 asymmetriske baller i metall med messing utførelse. Edge kommer også i kobber og sølv utførelse og som adventsstjerne i samme farger.

Edge er en hel serie fra Star Trading i utførelsene messing, kobber og sølv og du finner også noen meget vakre adventsstjerner hvor en av de er vist over.

Slyngen har en lengde på 225 cm, en høyde på 6,5 cm og en dybde på 6,5 cm.

Det er 25 cm mellom hver lyskilde og strømkabelen er 3 m lang.

Effekten på slyngen er 2,1W fordelt på 10 LED lyskilder.


Små Hus Lysslynge Rød/Hvit 10 LEDSmå Hus Lysslynge Rød/Hvit 10 LED

Veldig søt og sjarmerende LED lysslynge fra Star Trading med 10 hvite og røde små hus med dekor av utskjærte grantrær og reinsdyr. Slyngen kan stilles inn med timer slik at den står 6 timer på og 18 timer av, og den har en brenntid på ca. 100 timer per batteribytte.

Slyngen har en lengde på 180 cm, en høyde på 7 cm og en dybde på 6 cm.

Det er 18 cm mellom hvert hus og strømkabelen er 150 cm lang med strømbryter.

Effekten på slyngen er 0,64W og den anvender 3x AA batteri (medfølger ikke).


Juletrebelysning LED 5 LengderJuletrebelysning LED 5 Lengder 2,4 m 200 Lys

Praktisk og vakker juletrebelysning med toppring og 5 lengder fra Konstsmide. Kabelen er dobbelleddet og hver lengde har 40 varmhvite LED, totalt 200 lyskilder på hele slyngen. Kabelen er grønn for lettere å kunne skjules i grantreet.

Høyden på slyngen er 240 cm og det er 6 cm avstand mellom hver LED lyskilde.

Denne juletrebelysningen kommer i tre ulike lengder og er også tilgjengelig i 1,8 meter med 150 lys og 3 meter med 250 lys.

Strømkabelen er 500 cm og inklusive trafo.


Comments